Kız kardeşim ile beraber oturup izliyoruz
Çok eğlenceli ya.Kız kardeşim ile beraber oturup izliyoruz![]()
Çok eğlenceli ya.505 bin abonesi olmuş.Bu gidişler 1 Milyon olur.
![]()
Yok ya iyi bence vücutta iyi.50 milyon olsun Danla her şeyi hakediyor.Çok doğal.
Ama çirkin yani.![]()
Yok ya iyi bence vücutta iyi.
Hele şu yalaak demesine bayılıyorum.![]()
Aynen balık etli dediğn gibi.Makyajdan sonra evet güzel
Çok balık etli vücudu. Türk kızı tipik işte biraz Kezban.Ama yaratıcı bu zeka var. Esprileri yaptıkları güzel.
![]()
Aynen balık etli dediğn gibi.Bu hafta çatalları baya açmış.
![]()
Bunlar bi makyaj avcıları yarışması yapacaktı sonra kaldırdılar galiba.Evet boynuna kontur yapacakmış bir şeye de yaramadı.Kirpik çok hava katıyor ama bence abartıyor kirpik konusunda. Daha sade olanlar tercihimiz.
![]()
Bunlar bi makyaj avcıları yarışması yapacaktı sonra kaldırdılar galiba.![]()
Bi sevgilisi var bunun zaten bende sevgilisini merak ediyorum.Onu takip edemem belki Danla olursa takip ederim.Benim en çok merak ettiğim şey Sinan ve şu tatlıcı çocuk. Bu iki isme taktım.
![]()
Bi sevgilisi var bunun zaten bende sevgilisini merak ediyorum.Acaba nasıl bi tip buldu.
![]()
Yok ya merak etmiyorum bence normal bi tip sinan sanki.Stalkliyorum diyordu dükkanını. Oranın sahibimi ayarttı sanırım.Bence ayı bir tip buldu. Esmer sakallı falan.
Sinan'ı merak etmiyor musun.![]()
Yok ya merak etmiyorum bence normal bi tip sinan sanki.
Evet bencede ayı kro bi tip bulmuştur![]()
Hahah
Hahah
Bu sefer cidden bulmuş her kızın istediği bir erkeği.![]()
hadi sen bayansın sende makyaj yapma isteği uyandırması normaldeVideosunun başlıkları eğlenceli olan kişi. Makyaj videosu sevmeyen bana bile video izletiyorsa başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz.