süperdi film sadece ben o uçurumdan aşağıya japonlar niye bakmıyor diye merak etmiştim onun haricinde muhteşemdiHacksaw Ridge ne yaa izlediğim en sıradan kötü filmlerden.s.d
süperdi film sadece ben o uçurumdan aşağıya japonlar niye bakmıyor diye merak etmiştim onun haricinde muhteşemdi
Yok abi ya hiç beğenmedim ben bu geceyi. Ama hala ümitliyi en iyi şarkı, en iyi özgün müzik, görüntü yönetmenliği, yönetmenlikle birlikte 5'i buluyoruz kesin olarak. Devamı da sürprizlere kalmış.Bütün ödülleri La La Land'e vericekler dedik şimdi Allah rızası için La La Land'e ödül verin diye ağlayacağız.
sevinçten erken halay çekmeye başladınız halaya kara kedi kaçtıBütün ödülleri La La Land'e vericekler dedik şimdi Allah rızası için La La Land'e ödül verin diye ağlayacağız.
Bu?imgur açılmıyor pc'ye format attım vpn de yüklemedim daha
Bu saydıklarından birkaçını alamazsak alay ederler bizimle, insan içine çıkamayız.Yok abi ya hiç beğenmedim ben bu geceyi. Ama hala ümitliyi en iyi şarkı, en iyi özgün şarkı, görüntü yönetmenliği, yönetmenlikle birlikte 5'i buluyoruz kesin olarak. Devamı da sürprizlere kalmış.
Valla bu saydıklarımdan birini de vermezlerse ceketimi alır çeker giderim bu alemden.Bu saydıklarından birkaçını alamazsak alay ederler bizimle, insan içine çıkamayız.
sanırım gecenin özeti spoiler kutucuğunda duruyor )Bu saydıklarından birkaçını alamazsak alay ederler bizimle, insan içine çıkamayız.
yumurta gibiÖzge Özpirinçci nasıl @destere