89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Hacksaw Ridge ne yaa izlediğim en sıradan kötü filmlerden.s.d

Bütün ödülleri La La Land'e vericekler dedik şimdi Allah rızası için La La Land'e ödül verin diye ağlayacağız.

C0vtNQUXEAAE_fO.jpg

süperdi film sadece ben o uçurumdan aşağıya japonlar niye bakmıyor diye merak etmiştim:) onun haricinde muhteşemdi :)

Zorlama bir filmdi. Başrol oyuncusu cacıktı bana itici gelmişti. Karakteristik hiç bir yanı yoktu. Kurgu başarılı değildi bence. Akademiyi kınıyorum..

Bütün ödülleri La La Land'e vericekler dedik şimdi Allah rızası için La La Land'e ödül verin diye ağlayacağız.

C0vtNQUXEAAE_fO.jpg
Yok abi ya hiç beğenmedim ben bu geceyi. :A Ama hala ümitliyi en iyi şarkı, en iyi özgün müzik, görüntü yönetmenliği, yönetmenlikle birlikte 5'i buluyoruz kesin olarak. Devamı da sürprizlere kalmış. :A

Yok abi ya hiç beğenmedim ben bu geceyi. :A Ama hala ümitliyi en iyi şarkı, en iyi özgün şarkı, görüntü yönetmenliği, yönetmenlikle birlikte 5'i buluyoruz kesin olarak. Devamı da sürprizlere kalmış. :A
Bu saydıklarından birkaçını alamazsak alay ederler bizimle, insan içine çıkamayız. :(

C0jK8pmXEAAtflt.jpg

Adamlar Trump ile ne kadar çok dalga geçtiler :D Bizde olsa direkt yayın iptal mahkeme :D

La la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking