Ama bunları ilk yapan benim.Sen yokken ben vardımayrıca bu sürpriz seni pek ilgilendirmiyor
![]()
Ama bunları ilk yapan benim.Sen yokken ben vardımayrıca bu sürpriz seni pek ilgilendirmiyor
![]()
Bu sefer o açsın dedim
Aman sen buraya odaklandin işine gelmistir senin.Bu sefer o açsın dedim
Yoksa sabahtan beri kulübe girmek için çırpındığının farkındayım herhalde![]()
2 bölüm sonra yine kayıplara karışır.Veee büyük sürprizi açıklıyorum. Ekranların fenomen dizisi "LACİVERT" 2.sezonuyla start vermeye hazırlanıyor. Yenilenecek olan kadroda Çiğdem karakteri yerini @dosimosi ye bırakırken, eskici karakteri ise rolünü @mrt-06 ya bırakacak.
Lacivert yeni sezonuyla sürprizlerle dolu bölümüyle Yıldızlar Yarışıyor BÜYÜK FİNAL sonrası yayına girecek.
@turkuazz @Bully @vadikızı @mrt-06 @dosimosi
Hasret Sona Eriyor.![]()
benim bilmediğim birsey bu, dizi galiba ?Veee büyük sürprizi açıklıyorum. Ekranların fenomen dizisi "LACİVERT" 2.sezonuyla start vermeye hazırlanıyor. Yenilenecek olan kadroda Çiğdem karakteri yerini @dosimosi ye bırakırken, eskici karakteri ise rolünü @mrt-06 ya bırakacak.
Lacivert yeni sezonuyla sürprizlerle dolu bölümüyle Yıldızlar Yarışıyor BÜYÜK FİNAL sonrası yayına girecek.
Hasret Sona Eriyor.![]()
Veee büyük sürprizi açıklıyorum. Ekranların fenomen dizisi "LACİVERT" 2.sezonuyla start vermeye hazırlanıyor. Yenilenecek olan kadroda Çiğdem karakteri yerini @dosimosi ye bırakırken, eskici karakteri ise rolünü @mrt-06 ya bırakacak.
Hasret Sona Eriyor.![]()
Biz yabancı dizi tadında ilerliyoruz bebeğim2 bölüm sonra yine kayıplara karışır.![]()
Aynen senaryosu bana ait olan dizi artık Çiğdem'i attım kadrodan sen varsın onun yerinebenim bilmediğim birsey bu, dizi galiba ?
Bakalım neler olacak son bölüm çok uç noktada bitmiştiYaşasın yaşasınnn ben yine @Bully kaanımda partnerim dimiii
Ay ölmemişim demek ki aylardır bu haberi bekliyordumVeee büyük sürprizi açıklıyorum. Ekranların fenomen dizisi "LACİVERT" 2.sezonuyla start vermeye hazırlanıyor. Yenilenecek olan kadroda Çiğdem karakteri yerini @dosimosi ye bırakırken, eskici karakteri ise rolünü @mrt-06 ya bırakacak.
Hasret Sona Eriyor.![]()
Partnerim kim ?Biz yabancı dizi tadında ilerliyoruz bebeğim
Aynen senaryosu bana ait olan dizi artık Çiğdem'i attım kadrodan sen varsın onun yerine
Bakalım neler olacak son bölüm çok uç noktada bitmişti![]()
Biz yabancı dizi tadında ilerliyoruz bebeğim
Aynen senaryosu bana ait olan dizi artık Çiğdem'i attım kadrodan sen varsın onun yerine
Bakalım neler olacak son bölüm çok uç noktada bitmişti![]()
Bakalım neler olacakAy ölmemişim demek ki aylardır bu haberi bekliyordum
Hayırlı olsun![]()
İlk sezon partnerin yoktu ama 2.sezon sürpriz bir isimle anlaşacağızPartnerim kim ?![]()
Kader
Bakalım neler olacak
İlk sezon partnerin yoktu ama 2.sezon sürpriz bir isimle anlaşacağızayrıca ilk 8 bölümü de oku başlamadan
Kader![]()
bana denk biri olsun dermişim de sen kiskancliktan yapmazsinBakalım neler olacak
İlk sezon partnerin yoktu ama 2.sezon sürpriz bir isimle anlaşacağızayrıca ilk 8 bölümü de oku başlamadan
Kader![]()
ya benim yine kaybolma vaktim geldi aslinda ama @denizz19 da okadar uğraşmış . detaylı yorum yapmak istiyorum konuma![]()
Ya bana şöyle Behlül gibi bir rol yaz ya @xemrexxx'in dizisinde harem ağası oldum, @Çiğdem-'in dizisinde ne olduğum belli değildi, @pompy'nin dizilerinde hep kötü adamım bir tane de @Bully gibi rolüm yok o hep Tarık Akan rollerinde.Veee büyük sürprizi açıklıyorum. Ekranların fenomen dizisi "LACİVERT" 2.sezonuyla start vermeye hazırlanıyor. Yenilenecek olan kadroda Çiğdem karakteri yerini @dosimosi ye bırakırken, eskici karakteri ise rolünü @mrt-06 ya bırakacak.
Hasret Sona Eriyor.![]()
Sürprizbana denk biri olsun dermişim de sen kiskancliktan yapmazsinneyse yine partnersiz olayim
Aaa evet tam senlik