TVen Bu Şarkı Benim 6. Hafta (Sonuçlar)

Sizce bir şarkı bir defa mı kullanılsın yoksa farklı konseptlerde kullanılsın mı?

• Kullanabilir

Oy: 3 18.8%
  • Kullanılmasın

Oy: 8 50.0%
  • Bunlar hep MayısKralı'nın oyunları (Kullanılabilir)

Oy: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
SONUÇLAR AZ SONRA GELİYOR ELENEN VE İLK 3 TAHMİNLERİNİZİ ALALIM!

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @destere
1) Ahmad
2) denizz19
3) Bully

Elenen: Faji

Çok detaylı bakamadım ama böyledir sanırım. ss

SONUÇLAR AZ SONRA GELİYOR ELENEN VE İLK 3 TAHMİNLERİNİZİ ALALIM!

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @destere
bu koca kafalı @batuhankaralar oy yollamamıs sanırım @sokak sanati kurutldu :A

Hangi iki birbirini çok seven insan final puanını kardeşçe paylaştılar AZ SONRA! :A

@denizz19 e 3 puan fazla verdim. ikinci siradakilere 7 degil 6 verecektim aslında yani 4 puan fark olacakti. bakalim oylarim nekadar etkili olmuş :D

Sonuçlar İLK MESAJA EKLENDİ! 6. haftamızda da yarışmamıza katkıda bulunan herkese teşekkürler, yeni haftada görüşmek dileğiyle. 😉

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @destere

Sonuçlar İLK MESAJA EKLENDİ! 6. haftamızda da yarışmamıza katkıda bulunan herkese teşekkürler, yeni haftada görüşmek dileğiyle. 😉

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @destere
Etiketler olmamış. .ss @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @destere