TVen Bu Şarkı Benim 5. Hafta (Sonuçlar)

5 Haftalık Toplam Final Puanları.PNG

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @vadikızı @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @destere

Bölüm boyunca burda olan herkese teşekkürler, yeni hafta yarın sabah başlayacak. :)

Yeni gelebildim, açıkçası ikinci olmayı hiç beklemiyordum büyük sürpriz oldu :) Yüksek düşük oy veren bütün üyelere teşekkürler ayrıca @Bully @Ahmad ve @FaJi'ye de tebrikler :D

@yatutarsa @EFE UYSAL size de geçmiş olsun özellikle Delisin Delisin'in sonuncu olmasına şaşırdım.

Edit: yatutarsa 1 puan vermiş şimdi pis yüzüm ortaya çıktı, iyi ki elenmişsin bir daha oy kullanmaman dileğiyle :A

ben puanımı yolayacam sadece açıklama günü müsait olamam :D
yani ne anlatmaya çalıştın beni istemiyormusun yerinde :)

Hhahah ben bununla sunum yapıyorum oyüzden kavga çıkmıyor benim yarışmalarda ayoll
:A :A :A @mrt-06
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

bak sunucu dediğin böyle olmalı insan dilini anlamasada herbişeyi anlıyor :) hava durumunu su gibi ezberledim :)

O zaman Mayıs ayındaki yeni bölümlerimize itiraflarını bekliyorum. :A
itiraf dediğin tuvalet ihtiyacı gibidir gelince yapacaksın :) sen sıkışan birine dur mayıs ayı gelsin öyle yaparsın diyebilirmisin ? hadi diyebilirsinde adam altına kaçırır yinede mayıs ayını beklemez :)