Uğraşman?
@mrt-06 kaç para verdin bunlara kavga etsinler de reyting yapasın diye açık konuşBen her şeyi görüyorum, itiraflarda, durum güncellemelerinde yazdıklarını
Uğraşman?
@mrt-06 kaç para verdin bunlara kavga etsinler de reyting yapasın diye açık konuşBen her şeyi görüyorum, itiraflarda, durum güncellemelerinde yazdıklarını
hahahah ahh cnm benim kardeşimde çok yakısıklı gönlünde ayrı güzel tabiDemin tanıtımı yapılan o kainat güzelinin oyları;
13 sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You) Türk asıllı şarkı@Çiğdem-'in oyları;
12 xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım) Efsane
11 Bully (Çelik - Hercai)
10 Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım)
9 EFE UYSAL(Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al) duydukça oynayasım geliyor
8 denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)
7 turkuazz (Gülşen - Gel Çarem)
6 yatutarsa (Kerim Tekin - Kar Beyaz) Allah rahmet eylesin
5 batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse) güzel ama sezen seçeceksen efe gibi tercihler yapmalısın
4 Ahmad (Levent Yüksel - Zalim)
3 Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On)
2 MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki) ozan iyiki survivorda seçmemiş
1 Billy Kane -Grup Laçin - Bekar Gezelim(sunucunun seçtiklerine 1 veriyorum
Ben her şeyi görüyorum, itiraflarda, durum güncellemelerinde yazdıklarını
@MayısKralı'nın içinde kaos var, ben bir şey yapmadım.@mrt-06 kaç para verdin bunlara kavga etsinler de reyting yapasın diye açık konuş
Be adamda seçeneklerim arasındaydı ama bu şarkıyı daha bir iyi buldum olsun bu puanda oldukça iyiBe adam olsa daha yükselirdi buna bukadar verebildim cnm
Senden hiç yüksek alamıyorum. Büyü bozuldu demekTeşekkürler @FaJi benim puandan da memnun kalacaksın