Uğraşman?
@mrt-06 kaç para verdin bunlara kavga etsinler de reyting yapasın diye açık konuşBen her şeyi görüyorum, itiraflarda, durum güncellemelerinde yazdıklarını![]()
Uğraşman?
@mrt-06 kaç para verdin bunlara kavga etsinler de reyting yapasın diye açık konuşBen her şeyi görüyorum, itiraflarda, durum güncellemelerinde yazdıklarını![]()
hahahah ahh cnm benim kardeşimde çok yakısıklı gönlünde ayrı güzel tabiDemin tanıtımı yapılan o kainat güzelinin oyları;
13 sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You) Türk asıllı şarkı@Çiğdem-'in oyları;
12 xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım) Efsane
11 Bully (Çelik - Hercai)
10 Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım)
9 EFE UYSAL(Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al) duydukça oynayasım geliyor
8 denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)
7 turkuazz (Gülşen - Gel Çarem)
6 yatutarsa (Kerim Tekin - Kar Beyaz) Allah rahmet eylesin
5 batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse) güzel ama sezen seçeceksen efe gibi tercihler yapmalısın
4 Ahmad (Levent Yüksel - Zalim)
3 Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On)
2 MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki) ozan iyiki survivorda seçmemiş
1 Billy Kane -Grup Laçin - Bekar Gezelim(sunucunun seçtiklerine 1 veriyorum![]()
Ben her şeyi görüyorum, itiraflarda, durum güncellemelerinde yazdıklarını![]()
@MayısKralı'nın içinde kaos var, ben bir şey yapmadım.@mrt-06 kaç para verdin bunlara kavga etsinler de reyting yapasın diye açık konuş![]()
Be adamda seçeneklerim arasındaydı ama bu şarkıyı daha bir iyi buldum olsun bu puanda oldukça iyiBe adam olsa daha yükselirdi buna bukadar verebildim cnm![]()
Senden hiç yüksek alamıyorum. Büyü bozuldu demekTeşekkürler @FaJi benim puandan da memnun kalacaksın![]()