Yok hayrettin kullanmış onu atlattık. Yanarım mi ne onu kullandın mı.
Sanirim hayir Ask parcasini kullanmistim
Yok hayrettin kullanmış onu atlattık. Yanarım mi ne onu kullandın mı.
@MayısKralıŞARKI SEÇİMLERİ BAŞLADI!
- Şarkınızı paylaştıktan sonra özelden recap aralığıyla klibi atmayı unutmayınız.
- Şarkı seçimleri başlangıç zamanı 21.00, bitiş zamanı ise 5 Ocak saat 12.30'dur.
- Seçtiğiniz şarkıyı bu süre zarfında değiştirebilirsiniz.
- Bitiş zamanından sonra gönderilen şarkılar -10 ceza puanıyla başlamaktadır aynı kural oylama için de geçerli.
SEÇİLEN ŞARKILAR (Belirlendikten sonra bu listede olacak)
Ahmad / Haluk Levent - Zalim
Bully / Çelik - Hercai
Çiğdem- / Mustafa Sandal - Araba
denizz19 / Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
sokak sanati / Whitney Houston - I Will Always Love You
xemrexxx / Yıldız Tilbe - Delikanlım
yatutarsa / Kerim Tekin - Kar Beyaz
turkuazz / Gülşen - Gel Çarem
Harunnn60 / Sertab Erener - Yanarım
Billy Kane
batuhankaralar
MayısKralı
FaJi
EFE UYSAL
@MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar
Çok çok sevdiğim bir şarkı ama fazla slow.Hadi bakalım bununla beni eleme potasına atın da göreyim
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @mrt-06 @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Seviyorsan puanı ver geç bak senin için seçtim bunuÇok çok sevdiğim bir şarkı ama fazla slow.
O zaman tam puanın banaArnavut Kaldirimi ile gelecektim ama secilmis dusuneyim bir
demekki Arnavut kaldirimina tam puan verecen ozamanArnavut Kaldirimi ile gelecektim ama secilmis dusuneyim bir
aynısını yazdımO zaman tam puanın bana
Tabii ki Sezen'e düşük verecek halimiz yok. Sadece yorum yaptım.Seviyorsan puanı ver geç bak senin için seçtim bunu
Sen recapı göndermeyince unutuyorsun, şimdi göndersene.O zaman tam puanın bana
Sen recapı göndermeyince unutuyorsun, şimdi göndersene.O zaman tam puanın bana
Özelden de recabınla gönder klibi.Şarkım:
@OzaN a kullan dedim kullanmadı içimde kalmasın en sevdiğim Candan Erçetin şarkısıyla geleyim. @OzaN desteklerini bekliyorum
Aslında şu şarkıyla gelecektim ama forum bu şarkıyı eler ve beni deli ederdi..
@MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar
Özelden de recabınla gönder klibi.
Candan'lı şarkın daha iyi bence. .ssCoco Jambo şarkısı nasıl bilen çıkarsa kullanabilirim
Aynenbirinciliğin garanti diğerleri ikincilik için kapışsın artık
düşüncelerimiz bile aynı yani geleceğin muhteşem çiftlerinden olabiliriz sanki
Ben herkesle uyumlu olacak yapıya sahibim zatendüşüncelerimiz bile aynı yani geleceğin muhteşem çiftlerinden olabiliriz sanki
bu mesajla batırdın ya neyse ben herkesmiyim hiçmi ayrıcalığımız yok lanet isveçliBen herkesle uyumlu olacak yapıya sahibim zaten
Zenci gırtlağı denen şeyin anasını ağlatmışlar bu şarkıyla. Efsane usta Whitney Houston'ı saygı ile anıyorum nur içinde yatsın. ve yorum bekliyorum saygı değer üyelerden..
@MEnes @MasacRE- @denizz19 @destere @Doğu @yatutarsa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @batuhankaralar @eskici @turkuazz @soo @FaJi @Harunnn60 @Tolstoyevski @tolgab @Amoureux @Maskeli Fedai @GunesinOglu @Aserat
Yorun yapanları etiketlemedim mesajı görüp yanlış anlamasınlar diye açıklayayım dedim.