TVen Bu Şarkı Benim 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
ŞARKI SEÇİMLERİ BAŞLADI!
- Şarkınızı paylaştıktan sonra özelden recap aralığıyla klibi atmayı unutmayınız.
- Şarkı seçimleri başlangıç zamanı 21.00, bitiş zamanı ise 5 Ocak saat 12.30'dur.
- Seçtiğiniz şarkıyı bu süre zarfında değiştirebilirsiniz.
- Bitiş zamanından sonra gönderilen şarkılar -10 ceza puanıyla başlamaktadır aynı kural oylama için de geçerli.

SEÇİLEN ŞARKILAR (Belirlendikten sonra bu listede olacak)

Ahmad / Haluk Levent - Zalim
Bully / Çelik - Hercai
Çiğdem- / Mustafa Sandal - Araba
denizz19 / Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
sokak sanati / Whitney Houston - I Will Always Love You
xemrexxx / Yıldız Tilbe - Delikanlım
yatutarsa / Kerim Tekin - Kar Beyaz
turkuazz / Gülşen - Gel Çarem
Harunnn60 / Sertab Erener - Yanarım
Billy Kane
batuhankaralar
MayısKralı
FaJi
EFE UYSAL

@MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar
@MayısKralı :)

Son düzenleme:
Zenci gırtlağı denen şeyin anasını ağlatmışlar bu şarkıyla. Efsane usta Whitney Houston'ı saygı ile anıyorum nur içinde yatsın.:( ve yorum bekliyorum saygı değer üyelerden..:Z

@MEnes @MasacRE- @denizz19 @destere @Doğu @yatutarsa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @batuhankaralar @eskici @turkuazz @soo @FaJi @Harunnn60 @Tolstoyevski @tolgab @Amoureux @Maskeli Fedai @GunesinOglu @Aserat
Yorun yapanları etiketlemedim mesajı görüp yanlış anlamasınlar diye açıklayayım dedim.:A

Zenci gırtlağı denen şeyin anasını ağlatmışlar bu şarkıyla. Efsane usta Whitney Houston'ı saygı ile anıyorum nur içinde yatsın.:( ve yorum bekliyorum saygı değer üyelerden..:Z

@MEnes @MasacRE- @denizz19 @destere @Doğu @yatutarsa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @batuhankaralar @eskici @turkuazz @soo @FaJi @Harunnn60 @Tolstoyevski @tolgab @Amoureux @Maskeli Fedai @GunesinOglu @Aserat
Yorun yapanları etiketlemedim mesajı görüp yanlış anlamasınlar diye açıklayayım dedim.:A

zenci gırtlağıyla alakası yok bu şarkının ... bu muhteşem bir ses ve aynı zamanda duru bir ses zenci gırtlağı çok iticidir cırtlakdır:) benzetmen berbat olsada houston la gelmen seni affetmemize yol açtı :)