Yok hayrettin kullanmış onu atlattık. Yanarım mi ne onu kullandın mı.![]()
Sanirim hayir Ask parcasini kullanmistim
Yok hayrettin kullanmış onu atlattık. Yanarım mi ne onu kullandın mı.![]()
@MayısKralıŞARKI SEÇİMLERİ BAŞLADI!
- Şarkınızı paylaştıktan sonra özelden recap aralığıyla klibi atmayı unutmayınız.
- Şarkı seçimleri başlangıç zamanı 21.00, bitiş zamanı ise 5 Ocak saat 12.30'dur.
- Seçtiğiniz şarkıyı bu süre zarfında değiştirebilirsiniz.
- Bitiş zamanından sonra gönderilen şarkılar -10 ceza puanıyla başlamaktadır aynı kural oylama için de geçerli.
SEÇİLEN ŞARKILAR (Belirlendikten sonra bu listede olacak)
Ahmad / Haluk Levent - Zalim
Bully / Çelik - Hercai
Çiğdem- / Mustafa Sandal - Araba
denizz19 / Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
sokak sanati / Whitney Houston - I Will Always Love You
xemrexxx / Yıldız Tilbe - Delikanlım
yatutarsa / Kerim Tekin - Kar Beyaz
turkuazz / Gülşen - Gel Çarem
Harunnn60 / Sertab Erener - Yanarım
Billy Kane
batuhankaralar
MayısKralı
FaJi
EFE UYSAL
@MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar
Çok çok sevdiğim bir şarkı ama fazla slow.Hadi bakalım bununla beni eleme potasına atın da göreyim
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @mrt-06 @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Seviyorsan puanı ver geç bak senin için seçtim bunuÇok çok sevdiğim bir şarkı ama fazla slow.![]()
O zaman tam puanın banaArnavut Kaldirimi ile gelecektim ama secilmis dusuneyim bir![]()
demekki Arnavut kaldirimina tam puan verecen ozamanArnavut Kaldirimi ile gelecektim ama secilmis dusuneyim bir![]()
aynısını yazdımO zaman tam puanın bana![]()
Tabii ki Sezen'e düşük verecek halimiz yok. Sadece yorum yaptım.Seviyorsan puanı ver geç bak senin için seçtim bunu![]()
Sen recapı göndermeyince unutuyorsun, şimdi göndersene.O zaman tam puanın bana![]()
Sen recapı göndermeyince unutuyorsun, şimdi göndersene.O zaman tam puanın bana![]()
Özelden de recabınla gönder klibi.Şarkım:
@OzaN a kullan dedim kullanmadı içimde kalmasın en sevdiğim Candan Erçetin şarkısıyla geleyim.@OzaN desteklerini bekliyorum
Aslında şu şarkıyla gelecektim ama forum bu şarkıyı eler ve beni deli ederdi..
@MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar
Özelden de recabınla gönder klibi.![]()
Candan'lı şarkın daha iyi bence. .ssCoco Jambo şarkısı nasıl bilen çıkarsa kullanabilirim![]()
Aynenbirinciliğin garanti diğerleri ikincilik için kapışsın artık![]()
düşüncelerimiz bile aynı
Ben herkesle uyumlu olacak yapıya sahibim zatendüşüncelerimiz bile aynıyani geleceğin muhteşem çiftlerinden olabiliriz sanki
![]()
bu mesajla batırdın ya neyseBen herkesle uyumlu olacak yapıya sahibim zaten![]()
Zenci gırtlağı denen şeyin anasını ağlatmışlar bu şarkıyla. Efsane usta Whitney Houston'ı saygı ile anıyorum nur içinde yatsın.ve yorum bekliyorum saygı değer üyelerden..
@MEnes @MasacRE- @denizz19 @destere @Doğu @yatutarsa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @batuhankaralar @eskici @turkuazz @soo @FaJi @Harunnn60 @Tolstoyevski @tolgab @Amoureux @Maskeli Fedai @GunesinOglu @Aserat
Yorun yapanları etiketlemedim mesajı görüp yanlış anlamasınlar diye açıklayayım dedim.![]()