Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Ay yakinda bir seyahat yapmak şart oldu.
uçak seyahetlerini cok severim :A

Bizim recep yok şarkı mı bu nasıl recap yapalım :A

Aynen şahane :D
ya işte sahneleri toplu yayınlayacaksın birde belli sahneler seçeceksin tüm diziy,i baştan sona izlemeyeceğiz sanırım :) yani anlayacağın özeti recep sayılır :)

İlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar. :)

@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
ıyy tiksinç bir sahneyle gelmişsin :)

Evet arkadaşlar, ilkkez yarışmacı olmanın verdigi heyecanla size ilk sahnemi sunuyorum.
Puanlama yaparken avatarımıda göze alırsanız fena olmayacak :D
Cok fazla süslü sözlere gerek yok zaten. Efsane oyuncuma hakkı olan puanlamaların geleceğine eminim.
iyi Seyirler!
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski @Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk @Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad @dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa @RüzgarGülü ve diğerleri :A
kimse benim etiketleri kopyalamasın 😛 emek verdim :A
Burayi boş biraktim. Oylar Şener Şene
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici@Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski@Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad@dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa@RüzgarGülü ve diğerleri

@eskici cansu dereyle geliyormuş o yüzden senin yarışmacı gözümden düştü malesef :))

Şener Şen zaten gönüllerin birincisi bence burada elenmeli. :A
aynen ilk defa katılıyorum sana bu hafta şener amcaya bir puan verelim nasıl olsa kalbimizi kaplamış oy vermeye gerek yok :)