Bizim recep yok şarkı mı bu nasıl recap yapalımrecep yayınlanna kadar değerlendirme yapmıyorum toplu kırım gerçekleştireceğim recepte
Aynen şahaneHarikaymis
ya işte sahneleri toplu yayınlayacaksın birde belli sahneler seçeceksin tüm diziy,i baştan sona izlemeyeceğiz sanırım yani anlayacağın özeti recep sayılırBizim recep yok şarkı mı bu nasıl recap yapalım
Aynen şahane
ıyy tiksinç bir sahneyle gelmişsinİlk hafta sahnemiz. Recap süremiz 1:11:58 - 1:14:00 arası olacak. Herkese başarılar.
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @yader @halukerogluFOX @RüzgarGülü
İyi ya ilk sayfada recepler varya işte sahneleri toplu yayınlayacaksın birde belli sahneler seçeceksin tüm diziy,i baştan sona izlemeyeceğiz sanırım yani anlayacağın özeti recep sayılır
ıyy tiksinç bir sahneyle gelmişsin
herkes açıkladımı sahnesini ? bu ne hız ?İyi ya ilk sayfada recepler var
Özelden attılar bana paylaşmayanlarherkes açıkladımı sahnesini ? bu ne hız ?
Nur'u beğendin mi?Oylarımı verdim. İyi olanlar vardı orta olanlar vardı ama geneli iyiydi düşük verdiklerim kusura bakmasın.
@Billy Kane şahanesin oğlum yaa.
Özelden attılar bana paylaşmayanlar
Keşke katılsaydın daha önceben bu sahneyle geliyorum tüm destekler Dilan Çiçek Deniz e
Nur'u beğendin mi?
kızın sahneleri çok az finale kadar sahne bulamazdım yoksa finale çıkacağımdan eminimKeşke katılsaydın daha önce
Dizi her hafta yayınlanıyor illa ki bulurdun Ayrıca Tatlı Küçük Yalancılar da vardıkızın sahneleri çok az finale kadar sahne bulamazdım yoksa finale çıkacağımdan eminim
Sahnem güzeldi bence hatta ilk hafta için iddialıydı.İyi puan verdim sayılır. 7-8 gibi bir şey sanırım.
Şu ergen dizilerini ne çok seviyorsun. ))))))))))))ben bu sahneyle geliyorum tüm destekler Dilan Çiçek Deniz e
o diziyi izlemedim izlemediğim diziyle asla gelmemDizi her hafta yayınlanıyor illa ki bulurdun Ayrıca Tatlı Küçük Yalancılar da vardı
senide seviyorum pis codmin sendemi ergensin? )Sahnem güzeldi bence hatta ilk hafta için iddialıydı.
Şu ergen dizilerini ne çok seviyorsun. ))))))))))))
Sahnem güzeldi bence hatta ilk hafta için iddialıydı.
Şu ergen dizilerini ne çok seviyorsun. ))))))))))))
Şu mesajıma baksana görmedin herhalde. https://fav10.net/forum/threads/mus...ı-final-sonuçları.264094/page-20#post-2934926o diziyi izlemedim izlemediğim diziyle asla gelmem
senide seviyorum pis codmin sendemi ergensin? )
Burayi boş biraktim. Oylar Şener ŞeneEvet arkadaşlar, ilkkez yarışmacı olmanın verdigi heyecanla size ilk sahnemi sunuyorum.
Puanlama yaparken avatarımıda göze alırsanız fena olmayacak
Cok fazla süslü sözlere gerek yok zaten. Efsane oyuncuma hakkı olan puanlamaların geleceğine eminim.
iyi Seyirler!
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski @Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk @Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad @dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa @RüzgarGülü ve diğerleri
kimse benim etiketleri kopyalamasın 😛 emek verdim
Şener Şen zaten gönüllerin birincisi bence burada elenmeli.Burayi boş biraktim. Oylar Şener Şene
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici@Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski@Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad@dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa@RüzgarGülü ve diğerleri
@eskici cansu dereyle geliyormuş o yüzden senin yarışmacı gözümden düştü malesef )Burayi boş biraktim. Oylar Şener Şene
@Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici@Harunnn60 @tolgab @Tolstoyevski@Mr.At @yader @Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon @soo @FaJi @Ahmad@dreamy @EFE UYSAL @cookies @cevaa@RüzgarGülü ve diğerleri
aynen ilk defa katılıyorum sana bu hafta şener amcaya bir puan verelim nasıl olsa kalbimizi kaplamış oy vermeye gerek yokŞener Şen zaten gönüllerin birincisi bence burada elenmeli.