Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakit yokluğunda bir çok listeyi aradan kaçırmışım. Bir şeyler diyelim bari listeler hakkında. :A
İşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye = @pompy :)
En Çok Konuştuğun Üye = @xemrexxx @Çiğdem- @harunnn60 @sürgünüm @forumdash @Bully @MEnes @doğu @sokak sanati @masacre- @denizz19 @cookies @vadikızı @mrt-06 @ozan
En Güzel Avatarlı Üye = ben :)
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye :konu seçmem gelişine dalarım :)
En İyi Yorumcu Üye = tolstoyevski @sürgünüm @ozan
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye = hiçkimseye özel mesaj yazmam :)
En İyi Anlaştığın Üye = xemrexxx @Çiğdem- @sürgünüm @harunnn60 @forumdash @Bully @MEnes @doğu @sokak sanati @MasacRE- @denizz19 @cookies @vadikızı @mrt-06 @ozan
En Sevdiğiniz Üye = Çiğdem- :)
En Güzel Kullanıcı Adı = @primavera
En İyi Yönetici = benimle anlaşabilen her yöneticiyi severim :)
En Başarılı Editör = bilmem valla konu seçmediğim gibi konuya göre editörde seçmiyorum :)
En Geveze Üye:----
En Aktif Üye = @Çiğdem- @sokak sanati @dosimosi @denizz19 @xemrexxx
En Çok Takip Ettiğiniz Üye = @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi =@dosimosi
En Komik Üye: @eskici :)
En Filozof Üye = @tolstoyevski
En Sinirli Üye: dosimosi :)
En Fanatik Üye: sürgünüm :)
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: eskiden ciddi olanlar vardıda şimdi yok gibi :)
En Özlenilen Üye: zaman geçtikçe eskileri unuttum :)
En Tarafsız / Objektif Üye: kendimden başkasını tanımam bu kategoride:)
En Unutulmayacak Üye: unuttum dedim ya eskileri unutmasam kesin bir kaçını sayardım:)
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem-
En Sabırlı Üye: @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: forumdaki kızlarla tanışmak isterdim tabikide :)
En Çok Rastladığınız Üye😡sokak sanati @bully @Çiğdem- @xemrexxx @dosimosi @vadikızı
En Çok Tartıştığınız Üye: @dosimosi :) aslında ben tartışmak istemiyorum ama o bana asılıyor :)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @doğu @masacre- @denizz19 @Bully @legolas9900

etiketler olmadı niyeki? :))
La senin listeni bulmak için kaç sayfa geri gittim. Meğer ilk yapanlardanmışsın. :A Duygularımız karşılıklı sayın yoldaşım ben de severim seni. :A
Üzerinde çok fazla düşünmeyip hızlı hızlı belirledim umarım çok fazla kişi unutmamışımdır. :D

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Tzira
En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @Tolstoyevski @HeisenBerg @Danger UA!
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @sürgünüm @Aserat
En İyi Yorumcu Üye: @sürgünüm @Tolstoyevski
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @cevaa @Çiğdem-
En İyi Anlaştığın Üye: @HeisenBerg @sürgünüm @Forumdash
En Sevdiğiniz Üye: @destere @-potterhead- @berkann @gundix123 @sokak sanati @yatutarsa
En Güzel Kullanıcı Adı: @Titanium @Sherlock
En İyi Yönetici: @Bully @mrt-06
En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- :D
En Aktif Üye: @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Tolstoyevski
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @Sherlock @MasacRe- @Faji
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Yiğitt
En Fanatik Üye: @takas
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: @takas
En Özlenilen Üye: @Yiğitt @berkann @DaNGeR UA! @gundix123
En Tarafsız / Objektif Üye: @Tzira @Bully @mrt-06
En Unutulmayacak Üye: @darksaal :(
En Eğlenceli Üye: @destere @Çiğdem-
En Sabırlı Üye: @pompy :D
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: -
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 :D
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @HeisenBerg @sürgünüm @Danger UA! @MEnes @MasacRE- @Sherlock
Teşekkür ettim ortak noktalar konusunda hak veriyorum. Özellikle sinema vazgeçilmezimiz. :)

Enler etkinliğine forumda ilk defa katılıyorum sanırım, böylece 15 temmuz sonrası ikinci istisnayı da uygulamış oldum söz verdik bir kere, unuttuklarım varsa şimdiden affola :A

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye:

En Çok Konuştuğun Üye:

En Güzel Avatarlı Üye

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye:

En İyi Yorumcu Üye:

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye:

• @Mr.At @Çiğdem- (eski sevgililerinin dedikodularını bana anlatıyor :A)

En İyi Anlaştığın Üye:

En Sevdiğiniz Üye:

• Bu konuda ayrım yok :)

En Güzel Kullanıcı Adı:

En İyi Yönetici:

En Başarılı Editör:

• @Aserat @Mayıskralı @Billy Kane

En Geveze Üye

• @xemrexxx, @Çiğdem, @vadikızı @Eskici , @Darklegend, @sokak sanati @Forumdash

En Aktif Üye

En Çok Takip Ettiğiniz Üye:

2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi:

• @dosimosi

En Komik Üye:

En Filozof Üye:

En Sinirli Üye:

En Fanatik Üye:

En Sportmen Üye:

En Ciddi Üye:

En Özlenilen Üye:

• @ABAY_06, @Harunnn60
En Objektif Üye:

• @dosimosi
En Unutulmayacak Üye:

• @pompy

En Eğlenceli Üye:

En Sabırlı Üye:

En Duygusal Üye:

En çok Tanışılmak İstenen Üye:

• Utanırım ama :relaxed: :A

En Çok Rastladığınız Üye:

En Çok Tartıştığınız Üye:

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:

Yılın En Çok Sorun Yapan Hatası:

• @Etiketlerin @Gitmemesi
En İyi Gelişmesi

• Durum kısmının daha işlevli hale gelmesi
Yılın En İyi Etkinliği

Yılın En Büyük Hayal Kırıklığı:

• Gökhan Türkmen'in finale kadar çıkması :A
Duygular karşılıklı. Özellikle LM kafasına sahip biriyle kötü anlaşmam çok zor. :)

Son düzenleme:
Olsun o kadar, bazen çok geriliyorum ruh halim buraya da yansıyabiliyor tabii. :D Her zaman lokum gibi olamam. :A

milleti birbirine kırdırıyon pis codmin allah kahretsin la şu seçimler ne zamandı senide bully ide şutlasak forum kendine gelecek :)

Bu iş böyle olmayacak @MEnes senle bir darbe mi yapsak acaba MS'nin bizim gibi adaletli jüri başkanlarına ihtiyacı var @destere nin aklı fikri oynaşta adamın güvenilirliği sıfıra inmiş vaziyette :A
Bi dakkaaaa. Adaletsizlik ve hukuksuzluğun olduğu yerde biz devreye gireriz. :A Bu ara yarışmayla çok detaylı ilgilenemiyorum diye neler döndüğüne pek dikkat edemedim ama bu işe bir dur deriz eğer dediğin gibiyse. :A
gecen cigdemene cıtlattim ama anlamamazliktan geldi. sizin baskan dediginiz şahıs adaletsiz oylamalar yapiyor. onu mercek altina aldim. bir açiğini yakaladim. 1-2 haftaya daha ihtiyacim var. kanitlayinca aciklamalarimla gelecegim yada @mrt-06 programinda itiraf olarak anlatacagim.
sizin grupta en adaletli davranan kişisin bence başkanliğa senin gecmen gerekiyor
Benim bir adaletsizliğim mi oldu niye öyle dedin ki. :A Ben neysem @MasacRE- de odur jurilikte. Biz adaletten şaşmayız. :A
Yoldaşların kyuunu kazıyor ayoll @MEnes masacreyie kendi tarafına geçirmiş @Doğu kaldı sadece ona iyi davran @destere yoksa sana darbe yapacak bunalr :A :A :A
Darbe pek sevdiğimiz bir terim değildir. Ama adaletsizlik karşısında sessiz kalmayız. :A Gereken neyse onu yapmaktan çekinmeyiz. @Doğu hiç bir mecrada beni yalnız bırakmaz boşuna etkilemeye çalışmayın. :)

Bi dakkaaaa. Adaletsizlik ve hukuksuzluğun olduğu yerde biz devreye gireriz. :A Bu ara yarışmayla çok detaylı ilgilenemiyorum diye neler döndüğüne pek dikkat edemedim ama bu işebir dur deriz eğer dediğin gibiyse. :A

Benim bir adaletsizliğim mi oldu niye öyle dedin ki. :A Ben neysem @MasacRE- de odur jurilikte. Biz adaletten şaşmayız. :A

Darbe pek sevdiğimiz bir terim değildir. Ama adaletsizlik karşısında sessiz kalmayız. :A Gereken neyse onu yapmaktan çekinmeyiz. @Doğu hiç bir mecrada beni yalnız bırakmaz boşuna etkilemeye çalışmayın. :)
seni mercek altina alamadim daha ama senin yerin ayri bende. @MasacRE- ve baskaninin oylamarini dikkate aldim. baskan sinifta kaldi. dedigim gibi gerekli aciklamalarim olacak. kendini akilli saniyor ama yemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...