Bekliyorum o halde.Kırmayalım o zaman seni yaparım bu akşam.
Bekliyorum o halde.Kırmayalım o zaman seni yaparım bu akşam.
Kısmen tahmin edebiliyorumne için gördüğümü tahmin etmişsindir belki
Alt tarafı 15 dk daha az LOL oynarsın, ki bu 500 saatin yanında hiçbir şey.İşim gücüm var belki, ne biliyosun?
Sen deÖzelsin cünkü kankacim
Bu etkinligin sahibi olarak senden baska kim olabilirdi ki
İnceyim cabuk kirilirimPeki sen bilirsin teşekkürler.
Ne kadar incesin.
Kendimizi yazmak yakismaz peki sen neden yazmadin beni en komik üyeyeherkese komik katagorisine beni yaz diyorsun ama kendin kendini yazmiyorsun
LOL? LOL what? LOL ne demek? LOL ve ben? Ben?Alt tarafı 15 dk daha az LOL oynarsın, ki bu 500 saatin yanında hiçbir şey.
bende o kısmen tahmin ettiğini "kısmen" tahmin edebiliyorumKısmen tahmin edebiliyorum
Sende tam LOL'cu tipi var ama bence oyna.LOL? LOL what? LOL ne demek? LOL ve ben? Ben?
Çok ortak yönümüz olmasından rahatsızım Bundan 5 yıl sonra kendimi günlerde kısır yerken görmek istemiyorumbende o kısmen tahmin ettiğini "kısmen" tahmin edebiliyorum
kendini en iyi avatardi galiba ona yazmayi biliyon amaİnceyim cabuk kirilirim
Kendimizi yazmak yakismaz peki sen neden yazmadin beni en komik üyeye
Kraker gibiyim diyorsun.İnceyim cabuk kirilirim
Kendimizi yazmak yakismaz peki sen neden yazmadin beni en komik üyeye
ben günlerde kısırmı yiyorum ??Çok ortak yönümüz olmasından rahatsızım Bundan 5 yıl sonra kendimi günlerde kısır yerken görmek istemiyorum
Teşekkürler.İşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz
Onlar bende de var ama huzur yok Allah şifa versin salgın var bu aralar dikkat etmek lazımben günlerde kısırmı yiyorum ??
yani 22 yasindasin
benim gibi olsan daha ne istersin. is desen var kariyer var araba var ev var daha ne olsun
ama dert hastalikta var ki o konuda evet benim gibi olma
İşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz
kronik birsey. keske salgın olsa.Onlar bende de var ama huzur yok Allah şifa versin salgın var bu aralar dikkat etmek lazım
Avatar konusu baska avatarim harika oldugu icin yazmadan gecemedim ben de sevdiklerim kismina herkesi seviyorum yazdim tek tek belirtmedim yani ayrica konustuklarim kismina da yazdi diye hatirliyorum yazmamis miyim ??kendini en iyi avatardi galiba ona yazmayi biliyon ama
iyikide yazmamisim seni. ben seni konustuklarim arasina koydum ve sevdiklerim arasinda konustuklarim var diyede ekledim ama sen ne yaptin ?