TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,748
Puanı
1,061
FAV10 İTİRAFLARI | 4. SEZON 8. BÖLÜM___
Yıllardır FavoriForumum'da ilgiyle takip edilen Fav10 İtirafları dördüncü sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Forum üyeleri tarafından gönderilen itiraflarla sekizinci bölümümüz tamamlandı. Bu hafta da programımızda ilgi çekici 15 itirafla oldukça dolu bir program oldu. İşte dördüncü sezon sekizinci bölümün bomba itirafları;​
Bölüm hastagı; #SeneyeGörüşürüz
İtiraf 1
Forumda 3.yılım ancak 2013 yılının son ayında geldiğim için 2014-2015-2016 ve şimdide 2017 olmak üzere 4.kez forum halkıyla birlikte yeni yıla girmiş olucam. .Ozan admine tekrardan teşekkürler farklı şehirlerden bukadar farklı ruh hallerinde bulunan, insanların bir arada buluşmalarını sağladığı çin :bhr::bhr::bhr:
- Çiğdem- -

İtiraf 2
Foruma yeni takıldığımda ciğdemin kendini begendiğini soğuk bir tip olduğunu düşünüyordum ama tanidikca yanıldığımı anladım.
- dosimosi -

İtiraf 3

destereyi eskiden sevmezdim. Son zamanlarda gözüme sevecen gözükmeye başladı aferin aynen böyle devam enes doğu ve bully ile olan goygoylarınızı büyük bir zevkle okuyorum iyi ekip oldunuz :A:A
- Polat Şaşmaz -

İtiraf 4

@halukerogluFOX canım arkadaşım forumdaşım benim genelde sosyal medyada konuşuyoruz
forumun en samimi üyesidir onu çok seviyorum onunla sohbet etmek en keyif aldığım zamanlardır
ayrıca @denizz19 @Bully @gözlemci @dosimosi en samimi bulduğum arkadaşlarımdır
- Anonim -

İtiraf 5

xemrexxx'e yapılan itirafları haksız buluyorum bu forumu ayakta tutan sayılı kişilerden, adam daha ne yapsın foruma yeni üyeler kazandırıyo etkinlikler yapıyo komik capsler paylaşıyor.... Haksızlık yapmayın
- Anonim -

İtiraf 6
sokak sanatı bu aralar insanlara iftira atmaya başladı. 4 kişiyi haksız yere suçladığına şahit oldum.Sen hep böyleydin de ben mi yeni fark ediyorum ?
- Anonim -

İtiraf 7

destere tatlım sayemde gündeme geldin :F Benim üzerimden prim yapmaya devam et canım, fakat şunu unutma dediklerimde haklıyım GÜLDÜREMİYORSUN artık. :F Kanıtlarım
Bu sene
https://fav10.net/forum/threads/28-kasım-4-aralık-2016-haftanın-en-Çok-güldüren-mesajları.263196/
Ara vermeden önce
https://fav10.net/forum/threads/28-mart-3-nisan-2016-haftanın-en-Çok-güldüren-mesajları.256410/
- Anonim -

İtiraf 8

Doğu, adelet yoksunu dediği foruma banı kaldırıldığı gibi geri dönmüş şaşırtmadı.
- Anonim -

İtiraf 9

Çiğdem yeni üye olmuş bir bayanın tanışma konusuna pat diye giriyor. Girme sebebi de başkalarına laf yetiştirmek için. İnsan nezaketten hoş geldin der. Bu kadar tek bayan olma hırsını belli etmese iyi olur :)
- Anonim -

İtiraf 10

Vadikızının bir yaz EFE UYSAL'la barışma çabasını gördük. Haklı olsan peşinden bu kadar koşmazdın.
- Anonim -

İtiraf 11

sürgünüm'ün yorumlarını çok beğeniyorum, özellikle son zamanlarda sürekli "helal olsun" diyorum. Keşke herkes sürgünüm gibi ne konuştuğunu bilse. Bilmeden bilmişlik taslayan o kadar çok ki. 😉
- Anonim -

İtiraf 12

@denizz19 her ne kadar Kırgın Çiçekler izliyorum dese de son buluşmamızda koyu bir İçerde fanı olduğunu söyledi. Melek karakterini gördükten sonra diziye başlamış ve bir türlü bırakamıyormuş neden acaba :F
- Anonim -

İtiraf 13

Resimli itiraf;
nj2lmB.jpg
- Anonim -

İtiraf 14

xemrexx ve sokak sanatı aslında iyi anlaşıyorlar. Sen okadar arkasından salla giydir ama her açtığı konuya yorum yap《bu kısım biriniz için geçerli》. İlgi çekme çabaları bunlar.
- Anonim -

İtiraf 15

dosimosi biraz sakin olsana? Sürekli bir sinir halindesin, şaka kaldıramıyorsan o zaman geyik muhabbeti yapmaya çalışma ya da biraz SAKİN ol.
- Anonim -
ÖNEMLİ DUYURU;
İtiraflar hakkında görüş ve önerileriniz, rahatsız olduğunuz
kaldırılmasını istediğiniz itiraflar için mrt-06 ile iletişime geçebilirsiniz.

FAV10İTİRAFLARI
yeni bölümü ile
2 OCAK 2017 PAZARTESİ FAV10'DA! (SENEYE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE. :A)

-
4. SEZON
Önceki bölümlere bakmak için linklere tıklayabilirsiniz;
4. Sezon 1. Bölüm tıkla; 4x1
4. Sezon 2. Bölüm tıkla; 4x2
4. Sezon 3. Bölüm tıkla; 4x3
4. Sezon 4. Bölüm tıkla; 4x4
4. Sezon 5. Bölüm tıkla; 4x5
4. Sezon 6. Bölüm tıkla; 4x6
4. Sezon 7. Bölüm tıkla; 4x7
4. Sezon 8. Bölüm tıkla; 4x8
@Doğu @dosimosi @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @eskici @xdragxx @Tolstoyevski @MayısKralı @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @sokak sanati @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @cevaa @ozmoturk

Xkp1p5.jpg

İtiraf 10 yapan arkadaş bana bir açıklama yapsa keşke ne demek istediğini anlamadım(b) kim haklı olsaydı peşinden koşmazdı:F

yani diyorki sen Efe Uysalla barismak icin cok ugrasiyorsun demekki onunla olan kavganda haksiz olan sensinki barismak icin cabaliyorsun diyor

Uğraşmıştım ama çoktan bıraktım haksız değildim haklıydım benim hiç bir suçum yoktu
ben efeyi sevdiğim değer verdiğim için barışmak istedim o kadar ama baktım olmuyor zamana bıraktım bende :D:D

Uğraşmıştım ama çoktan bıraktım haksız değildim haklıydım benim hiç bir suçum yoktu
ben efeyi sevdiğim değer verdiğim için barışmak istedim o kadar ama baktım olmuyor zamana bıraktım bende :D:D
tamam burda frenle. guldun gectin itirafa. pesine düşme 😉