malesef o "samimi" dediklerim senide kapsiyor daha önce iyi verdiklerime sayarsin
Güzel bir şarkı sizlere gelsin
Yani iyi puan vermişsindir bana Naparsan Yap güzel şarkıdır
malesef o "samimi" dediklerim senide kapsiyor daha önce iyi verdiklerime sayarsin
Güzel bir şarkı sizlere gelsin
Yani iyi puan vermişsindir bana Naparsan Yap güzel şarkıdır
Ben doyumsuz biriyim üzgünüm saymammalesef o "samimi" dediklerim senide kapsiyor daha önce iyi verdiklerime sayarsin
ReyMaza verdiğime say bariBen doyumsuz biriyim üzgünüm saymam
Hadi sayalım bari gerçi bir haftaya kadar tüm slowları peş peşe atacağım ister istemez yükseleceksin şahane bir listem varReyMaza verdiğime say bari
Harikasın.ben acaba bu hafta oy kullanmasammi inanilmaz zorlaniyorum.
ust siradakiler hazirda sonlardaki siralama zor.
sirf @batuhankaralar ayda yilda birkez benden muhtesem bir puan alacak diye oylamayi yapayim diyorum
Sibel canda cok iyi @mrt-06
illkez ciktigi birincilik koltugundan Gökhan birkac basamak inecek gibi. Kaani etiketlemiyeyim onun verecegi tepkiyi biliyorum
Shakirada iyi @Harunnn60
suana kadar gelmis gecmis en zorlanacagim oylama olacak. üstlerde süprizlerin olmasi tüm puanlamami alt üst etti.
Ziynet Deniz Nilufer Candan ve Iremin siralamasinada karar veremiyorum.
sarkilari tekrar dinleyince umarim karar vermek kolay olur
ve diğerleride var elbet
İyi verdim
bu mesaji görmemisim. bana kismet meselesine denk geldi galiba arada kaynamisHadi sayalım bari gerçi bir haftaya kadar tüm slowları peş peşe atacağım ister istemez yükseleceksin şahane bir listem var
Ne veriyon la. Yani kaç puan demek istedim.İyi verdim
Çirkinleşme hatunlar var .ssNe veriyon la. Yani kaç puan demek istedim.
Kaç puan veriyorsun diyorum sen fesat bir insansın ya.Çirkinleşme hatunlar var .ss
La saf puanı niye söyleyeyim
Ben özelden konuşuyoruz sanıyordum.La saf puanı niye söyleyeyim
Hahahahaha dengesizBen özelden konuşuyoruz sanıyordum.
İyi ki erkenden fark ettim yoksa Alo Deniz Sıcak Sohbet Hattını ifşa edecektim nerdeyse.Hahahahaha dengesiz
163'ü çevir bebeğim gece konuşalımİyi ki erkenden fark ettim yoksa Alo Deniz Sıcak Sohbet Hattını ifşa edecektim nerdeyse.
Hemen de havaya giriyor. İçinde var içinde.163'ü çevir bebeğim gece konuşalım
Pek iyi yorumlayamamış bence.
Ozan her hafta bir bahane, her hafta da değişik bir şey buluyorsun. 😡Pek iyi yorumlayamamış bence.
Aynen ruhum uçukHemen de havaya giriyor. İçinde var içinde.
Tam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olanTam puanın bana çünkü