MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Oy verirken tehditini göz önünde bulunduracağım bu lafların sana eksi puan olarak geri dönecek bir jüri üyesini tehdit etmek kabul edilemez bir durum.

Öyle bir şey yaparsan sende Eşekler cenneti adayı olursun söylim.:):) Geçen hafta el üstünde tuttukta noldu düşük aldık.s.s Artık böyle sert davranacağım ipler elimde olacak.:)
Az @destere ve @MEnes abilerini örnek al.:Z

Ahh ahh keşke bu günlere geri dönsek... Ne güzel olurdu. :(

Her yerde Türk olduğumuzu belli ediyoruz. :FCem Uzan ve ailesinin şahaşahalı günleri
(Whenewer şarkısı çalarken)
CHPw4wQUwAA6GIa.jpg

@destere @xemrexxx @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Bully
@denizz19 @MasacRE- @ozmoturk @mrt-06 @MayısKralı

Her yerde Türk olduğumuzu belli ediyoruz. :FCem Uzan ve ailesinin şahaşahalı günleri
CHPw4wQUwAA6GIa.jpg

çocukluğumun en önemli yabancı şarkılarındandı türkiyeyede evetbüyük damga vurmuştu shakirayı bizede tanıtan şarkı diyebiliri bu videodayla dahada duygulandım geçmişi özlüyoruz evet :( :( :(

@Harunnn60 sende büyük gelişme var. artik forumdaki diğer yarismacilar senden korkmali.
kil payi elenmeden kurtulmak seni kendine getirdi galiba :A

CHPw4wQUwAA6GIa.jpg

Yaa ne şarkı çok seviyorum dinlerken yerimde durmadan oynamak istiyorum:Z:oley:
Nerden nereye Cem bey şu anda yurtdışında kaçak yaşıyor 😵

Oylarımı kullandım @Harunnn60 bu hafta da iyi aldın benden bakalım havan ne zaman sönecek :A

@vadikızı şarkın güzeldi aslında ama biraz gerilerde kalsan da bu haftaya mahsus olduğunu bil karar vermek çok zordu. :(

@soo güzel bir puan aldın bence inşallah beğenirsin bu kez :D

@sokak sanati doluya koydum boşa koydum buna göre bir puan verdim tatmin eder mi bilmiyorum ki etmez :D

@eskici fena puan vermedim bence seversin :D

@MayısKralı sen de iyi puan aldın hakkında hayırlısı :A

Oylarımı kullandım @Harunnn60 bu hafta da iyi aldın benden bakalım havan ne zaman sönecek :A

@vadikızı şarkın güzeldi aslında ama biraz gerilerde kalsan da bu haftaya mahsus olduğunu bil karar vermek çok zordu. :(

@sokak sanati doluya koydum boşa koydum buna göre bir puan verdim tatmin eder mi bilmiyorum ki etmez :D

Önemli değil bonişim neyi sevdiysen ona verirsin cnm benim :D zaten ben bu hafta
elenmezsem biraz daha giderim

ben acaba bu hafta oy kullanmasammi :A inanilmaz zorlaniyorum.
ust siradakiler hazirda sonlardaki siralama zor.
sirf @batuhankaralar ayda yilda birkez benden muhtesem bir puan alacak diye oylamayi yapayim diyorum :)
Sibel canda cok iyi @mrt-06
illkez ciktigi birincilik koltugundan Gökhan birkac basamak inecek gibi. Kaani etiketlemiyeyim :A onun verecegi tepkiyi biliyorum :F
Shakirada iyi @Harunnn60
suana kadar gelmis gecmis en zorlanacagim oylama olacak. üstlerde süprizlerin olmasi tüm puanlamami alt üst etti.
Ziynet Deniz Nilufer Candan ve Iremin siralamasinada karar veremiyorum.
sarkilari tekrar dinleyince umarim karar vermek kolay olur
ve diğerleride var elbet

3-4 puan ise hiç vermesen daha iyiydi.:F

Bu arada bu hafta ki şarkın geçen haftadan daha kötü söylim.:(

karar verdim. oylarken tekrar dinlerim bir iki kisi yer degistirebilir. 1 puani vereceğim kişi beni burda barindirmaz :A ben bavulumu bugünden toplayacagim :D 2 puan vermeyi düşundüğüm sarkiyi dinleyince 8 puan vermeye karar verdim. 2 ve 3 puan verdiklerim daha once benden cok yuksek almişlardi. bu hafta böyle yapacak birsey yok.
bu hafta "samimi" olduğum arkadaslar bu hafta benden memnun kalmayabilirler :A
bazilarinada nekadar yuksek vermek istesemde olmuyor malesef.
bol şans herkese

karar verdim. oylarken tekrar dinlerim bir iki kisi yer degistirebilir. 1 puani vereceğim kişi beni burda barindirmaz :A ben bavulumu bugünden toplayacagim :D 2 puan vermeyi düşundüğüm sarkiyi dinleyince 8 puan vermeye karar verdim. 2 ve 3 puan verdiklerim daha once benden cok yuksek almişlardi. bu hafta böyle yapacak birsey yok.
bol şans herkese

Benden yana için rahat olsun cnm senin canın sağolsun :D:D

3-4 puan ise hiç vermesen daha iyiydi.:F

Bu arada bu hafta ki şarkın geçen haftadan daha kötü söylim.:(
Ben zaten bu yarışmaya başlarken senin vereceğin puanları hiç önemsememe kararı almıştım o sebeple her hafta 1 de versen sıkıntı yok :D

bol şans herkese
Allahtan senle hiç samimi değiliz :A

Ben zaten bu yarışmaya başlarken senin vereceğin puanları hiç önemsememe kararı almıştım o sebeple her hafta 1 de versen sıkıntı yok :D

Allahtan senle hiç samimi değiliz :A
işte sırf o yüzden "samimi" diye yazdim yani anla işte :A

işaretlere dikkat ""

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan