Nedir bu düsüncenin sebebi![]()
Kaç gündür görmüyorum oğlum seni nerdesin merak ettik.
Nedir bu düsüncenin sebebi![]()
Ben burdayim kanka pek mesaj yazmadim ama buralardayim yenj mi aklina geldim yaniKaç gündür görmüyorum oğlum seni nerdesin merak ettik.![]()
Senin verecegin oy demissin ya@sokak sanati umut beye dedim zaten sana değil canım![]()
Ben burdayim kanka pek mesaj yazmadim ama buralardayim yenj mi aklina geldim yani
Senin verecegin oy demissin ya![]()
yabancılar çok iddialı gelmişler bu hafta shakira da arianada süperler ayoll
@Harunnn60 @sokak sanati
Geçen hafta da öyle dendi ama biri zirveyi alırken diğeri listenin metresindeydiyabancılar çok iddialı gelmişler bu hafta shakira da arianada süperler ayoll
@Harunnn60 @sokak sanati
Bunu sen mi söylüyorsun kankacimFırıldaksın yaa..
ben ilk defa arianaya tam puan vermemiştim geçen hafta temposunu az düşük bulmuştum ama bu hafta oda tekrardan çok iyi gelmiş ayoll iki yabancıda zirveye oynayabilir bu haftaGeçen hafta da öyle dendi ama biri zirveyi alırken diğeri listenin metresindeydi![]()
Orda durben ilk defa arianaya tam puan vermemiştim geçen hafta temposunu az düşük bulmuştum ama bu hafta oda tekrardan çok iyi gelmiş ayoll iki yabancıda zirveye oynayabilir bu hafta
![]()
![]()
![]()
Ben burdayim kanka pek mesaj yazmadim ama buralardayim yenj mi aklina geldim yani
Senin verecegin oy demissin ya![]()
Ben her zaman takipteyim merak etme bir sorunun olursa her zaman yanindayimFarkediyorum ki soruyorum sen hiç sormuyorsun. Arada yaz yaa.![]()
Ben her zaman takipteyim merak etme bir sorunun olursa her zaman yanindayimbu arada sarkimi nasil buldun
![]()
Orda durbu hafta güzel şarkılar var zor biraz
![]()
10 puan falan verirsin herhalde ben de sana veririm sarkin güzelİyidi.aha Yine ilk 5 sanırım.
Pis sıntır.s.sen İnşallah Eşekler cennetini boylarsın.![]()
7 mi 8 mi 9 mu karar ver
7 mi 8 mi 9 mu karar ver
7 mi 8 mi 9 mu karar ver
7 mi 8 mi 9 mu karar ver![]()