benim albümümde yeterince şampiyonluk kutladın zaten ayoll şimdi gençlerin önünü aç çekil git
Şu genç lafını kullanmasaydın keşke şimdi @xemrexxx e cok buyuk koz verdin.
benim albümümde yeterince şampiyonluk kutladın zaten ayoll şimdi gençlerin önünü aç çekil git
hahaha @eskici den espiri dersleri alıyorum ayollCanım nasıl da alttan alıyor beni Tekrardan teşekkürler
Ama senin müfettiş Gadget işlerine girmesen ben de eleştirmeyecektim seni üzgünüm kendin kaşındın.
ona biz karar veririz en hakiki biz, @mrt-06 gibi hormonlu biz değilbenim albümümde yeterince şampiyonluk kutladın zaten ayoll şimdi gençlerin önünü aç çekil git
aaaa çiğdemle çlocuk yapmışlar 😱
Şu genç lafını kullanmasaydın keşke şimdi @xemrexxx e cok buyuk koz verdin.
çifte itiraf geldi yaşlılardanmüzik zevkimi sanamı sorcamm yaşlıyız diye gençleri dinlemeyelim mi bee
Saat 12.10 olmuş @Çiğdem- ve dersim 8.40 ve ilk ders Fizik???!!!
Maşallahın var abla niye teyze diyon ki kendine. ssOy kıyamam ben sana tmm sorun değil cnm avatardaki teyze ben oluyorum
hhahaha ee bizim sonuclar 22-24 arası farklı birşey yok yanı .ASaat 12.10 olmuş @Çiğdem- ve dersim 8.40 ve ilk ders Fizik???!!!
ona biz karar veririz en hakiki biz, @mrt-06 gibi hormonlu biz değil
Ekli dosyayı görüntüle 53016 Ekli dosyayı görüntüle 53017
aaaa çiğdemle çlocuk yapmışlar 😱
çifte itiraf geldi yaşlılardan
Maşallahın var abla niye teyze diyon ki kendine. ss
kanıt olsun dedim sonra sen uyduruyorsun der bu yaşlı çiğdem ve melek teyzeler unutkanlık var yaşlarından dolayı seni şahit olarak gösteririm
dalgasına diyorum emreye inat kendimle dalga geçiyorum yüzümüz bu işte
gördüğün üzere kapalıyım ben
bize 3 puan veren @denizz19 un son hali Ekli dosyayı görüntüle 53018
Bunun üstü çürümüş yenmez artıkbize 3 puan veren @denizz19 un son hali Ekli dosyayı görüntüle 53018
o sesin shaibi zaten çürüktürBunun üstü çürümüş yenmez artık
kanıt olsun dedim sonra sen uyduruyorsun der bu yaşlı çiğdem ve melek teyzeler unutkanlık var yaşlarından dolayı seni şahit olarak gösteririm
Sen benimle başa çıkabileceğini mi sanıyorsun bana savaş açmadan önce iki kere düşüneceksin bundan sonra
Hangi şarkıyla gelsem bir vermezsin söyle hele.
Hele hele hele Entepli gel yanıma gel datlum...
El birliği ile eliyordunuz şimdi de tebrik mi ediyorsun Bundan sonra Sibel Can'a 3'ten yukarı puan yok insanlık yapalım diyoruz hainlik yapıyorsunuzİlk 3 ilginç olmuş geçen haftaki durum güncellemesiyle ilgisi var mı o "Yasal olmayan ortamlarda pazarlıklar sürüyor. @denizz19 @Bully" herhalde Deniz duş yapmanın püf noktalarını anlatmadı.
Şaka bir yana üçünüzü de tebrik ederim hak ettiniz. Ama Deniz'in Çeyrek Gönülü geçen hafta tam puan almadıysa bu şarkıdan daha çok hak ediyordu.
@batuhankaralar sana da tebrikler. 😉
@Felon geçmiş olsun, sevdiğim şarkılarına iyi puan vermiştim ama son haftalarda sanki pek iyi seçimler yapamadın.
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @batuhankaralar @Felon
böyle gülücükler saçman ajdayı verdiğin düşük puanı unutturmadı listedesin en kısa zamanda cellarları göndericez evineHer türlü oluruz ama benim bildiğim teyzelerin eli öpülür sen ne yapıyon burda