MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

sen sev yeter destere gerisini ben ayarlarım ama önce beren kıvanç şah eşi ayarlamam lazım.:F

ona eş ayarlamana gerek yok berenle hazalın sahneleri yokmu aşk- ı memnuda? onlardan birini yakalarsan bu hafta yine yıldızlar fingirdeşiyorda zirve senindir :)

yaktı seni desene :)) şimdi birde son üçe yerleştiriyormuş puanlamada arianayı tümden hapı yuttun zaten baksana forumda senin koyduğun şarkıyı beğenen bir allahın kulu çıkmadı :) @dosimosi bile burun kıvırıyor oysa o da sevdiğini söylemişti bu şarkı için :))
bu sarkiyi sevdigimi söyledigim yazimi konusmami bul kuma olarak alayim seni :A
o gecen haftaydi 😉

Güzel parça benden iyi alırsın ama işin içine Emre Aydın girdiği için @destere'yi kaybedebilirsin bu hafta :F

bende diyordum @soo ne zaman yüksek puanlarımdan bııkacak demek kısmet büneymiş :))
şarkı berbat emre aydın zaten başlı başına nilüferi imha etmek için oraya yerleştirilmiş hayal kırıklığı resmen umarım beğenenleri çok olurda elenmez benden iyi puan falan bekleme bu hafta :))

yaktı seni desene :)) şimdi birde son üçe yerleştiriyormuş puanlamada arianayı tümden hapı yuttun zaten baksana forumda senin koyduğun şarkıyı beğenen bir allahın kulu çıkmadı :) @dosimosi bile burun kıvırıyor oysa o da sevdiğini söylemişti bu şarkı için :))
ha bide o arkadas beni egolu ve antipatik olarak göruyor oyuzden ona olan konusmandan benim adimi anmana gerek yok :)

keşke @sokak sanati bu hafta ariananın dagerous woman şarkısıyla gelse o zaman tam puan veririm ama gelmez sokak dümbeleği gelirmi hiç :A
ayyy ben ne kadar pis biriyim keşke güzel olsaydımda destereye kuma gitseydim ayol:F

biz belgelerle konuşuruz @dosimosi buna ne diyeceksin hıı öyle afalladın tabi benden kaçmaz... yazdığın mesajları tek tek bulacağım :))

bende diyordum @soo ne zaman yüksek puanlarımdan bııkacak demek kısmet büneymiş :))
şarkı berbat emre aydın zaten başlı başına nilüferi imha etmek için oraya yerleştirilmiş hayal kırıklığı resmen umarım beğenenleri çok olurda elenmez benden iyi puan falan bekleme bu hafta :))
@soo'yu yedirmeyiz sana, sonuna kadar arkasındayım. :A Senin düşük puanına inat daha yüksek vereceğim ben de ona bu hafta. :A

@vadikızı Harika demişsin şarkıma inanamıyorum yoksa 2 puan mı vereceksin bu hafta bana :A

Milliyetçi duygularımızı kabartmaya çalıştın dimi ama bu şarkıyı hiç dinlememiştim severim belki :A

Yani koskoca Eurovision'a katılmışız bu şarkıyla sonuçta. Siz de onun hatrına güzel puanlar verirsiniz herhalde :A Nasıl buldun bu arada sevdin mi bari? :D

@vadikızı Harika demişsin şarkıma inanamıyorum yoksa 2 puan mı vereceksin bu hafta bana :A

Yani koskoca Eurovision'a katılmışız bu şarkıyla sonuçta. Siz de onun hatrına güzel puanlar verirsiniz herhalde :A Nasıl buldun bu arada sevdin mi bari? :D
Sev beni seveyim seni demişler sen iyi verirsen anlaşırsak ben dinlemeden severim mesela Ozan'ın şarkısını öyle sevdim :A

Genel olarak inandırıcı olmayan birinin hangi kısmı daha inandırıcı bulduğunu umursamıyorum.:kiki:

Vayy senden bile iyi puan alacaksam tamamdır bu iş o zaman senin de milliyetçi duyguların kabardı demi :A

Maşallah forumda çıkarcı olmayan bir tane insan yok :A Dur dinleyeyim ben şarkıları dinlemedim daha.

Ayıp ediyorsun türk kızıyım tabii ki milliyetci duygularım var :F

@destere evin varmi araban varmi sigortan varmi? öyle kuru kuruya Kuma hayalleri kuramazsin :A
her şey var yeterki heee de :)) yalnız çok maddiyatçı gördüm seni yani iki gönül şapınca kibrit kutusununun pancurunu pembeye boyayıp ev yapıyormuş atalarımız:) öyle bişey idare etmezmi bizi sence? hem ev küçük olunca hiçbir kumayı yakalamakta zorluk çekmem geniş villalarda ordan oraya kaçışıp dururlar koşturki yakalayasın :))