Benim Albümüm 3.Sezon / Kazanan Sezen Aksu xemrexxx

Ben de katılmam sizin pis yarışmanıza İlker'e eleminden 1 vermene göz yumamam üzgünüm. :A Çünkü hak etmiyor.
hahaha ayy yine çorba oldu burası herkesin alemi başka :F ilker kim ayoll @sokak sanati siz ne konusuyorsunuz :F :F :F

@sokak sanati

Bana haksızlık yapıyor dedin yani. Bunlar hep eksi puan işte yeni yarışmada sana destere ile köstek olabiliriz.:A
Haksızlık yapıyorsun demedim. Adamdan nefret ediyorsun ve bu yüzden oy kullanarak onu düşürmek istiyorsun, sadece kullanmak zorunda değilsin, asıl fanı olduğun dizilere oy kullan Poyraz'dan uzak dur. :A

bir konuda konuşmuştuk geçmiş mesajlarımdan bulurum gerekirse :A :A :A
...........................................................

@destere iyidir @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok hem yarışmama bir hareketlilik akzandırdı gelir gelmez @Bully :F

kız neyse @destere geldi de seni dengeleyecek biri oldu yarışmada destere şimdi tüm kadın oyunculara 9-10 erkeklere 1i basar birbirinizi tamamlıyorsunuz burada bile bence evlenin artık :A

Onun başı bağlı olsa nolur be kim bilir kaç kez boynuz taktı sana :A

Yine yanımda ol. destereye boynuzu taktın bir kere zaten 2.sinden zarar gelmez.:A

yukardaki mesajda çiğdem kime karşı kimi uyarmış anlamadım :) siz ne anladınız o cümleden ? :)

destere iyidir (ama) @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok (destere )

hogatha banamı lafı giydirdi yoksa çaktırmadan dosimosiyemi laf saydırdı :) parantez içindekileri cümleyi anladığımız şekilde tamamladım :)

hahaha ayy yine çorba oldu burası herkesin alemi başka :F ilker kim ayoll @sokak sanati siz ne konusuyorsunuz :F :F :F

@sokak sanati

Ben 1 hesaptan başka bir hesabın kârını yapmaya çalıştığım için oluyor bunlar hep.:F Benim muhasebeci kafam işte.
İlker Poyrazda ki berbat oyuncu. Emre oylarımı kabul etmeyecekmiş bende böyle bir kural gelirse Bully yanımda ol dedim yoksa destereye destek veririm dedim.:F

yukardaki mesajda çiğdem kime karşı kimi uyarmış anlamadım :) siz ne anladınız o cümleden ? :)

destere iyidir (ama) @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok (destere )

hogatha banamı lafı giydirdi yoksa çaktırmadan dosimosiyemi laf saydırdı :) parantez içindekileri cümleyi anladığımız şekilde tamamladım :)
HAHAHHAHA :F @dosimosi de kız senden korkmuş yarışmıcam diyor bende sapıktır evet ama korkma başı bağlı oklavayı kafasına indiririm dedim ayol :F

Haksızlık yapıyorsun demedim. Adamdan nefret ediyorsun ve bu yüzden oy kullanarak onu düşürmek istiyorsun, sadece kullanmak zorunda değilsin, asıl fanı olduğun dizilere oy kullan Poyraz'dan uzak dur. :A

Burçine destek olayım diye izliyorum oy veriyorum.:A İlker ile ilgim yok oy vermeyin zorunlu yapan Emre.:A

Burçine destek olayım diye izliyorum oy veriyorum.:A İlker ile ilgim yok oy vermeyin zorunlu yapan Emre.:A
Burçin sevgini daha önceden göremedik hiç nedense bu sezon ortaya çıktı ve nedense diziyi bu sezon izlemeye başladın, Poyraz iyi reytingler aldığı zaman sevinseydin o zaman Burçin var diye, ama sen İlker var diye üzülüyordun.

sana lafi saydirdi.
belki bilmiyorsundur ben bir bayanim :) simdi daha aydinlatici olmustur umarim :A

Burçin sevgini daha önceden göremedik hiç nedense bu sezon ortaya çıktı ve nedense diziyi bu sezon izlemeye başladın, Poyraz iyi reytingler aldığı zaman sevinseydin o zaman Burçin var diye, ama sen İlker var diye üzülüyordun.

İşte sezon başında ilker çıktı dediler o yüzden baktım ilk bölüme sonra geri döndü ama Burçin öyle güzel oynuyor ki Sinan ile devam edesim geldi.:A

sana lafi saydirdi.
belki bilmiyorsundur ben bir bayanim :) simdi daha aydinlatici olmustur umarim :A

kusura bakma özür dilerim bayan olduğunu bilmiyordum
dememi bekliyorsan daha çok beklersin :))

yani sapığın bayanı olamazmı hatta bununla ilgili hem yerli hem yabanci filmler var çok şirret oluyorlar erkeklerden daha beter oluyolar allah kimseyi onların eline düşürmesin :)
ama beni düşürebilir pek sorun etmem :)

HAHAHHAHA :F @dosimosi de kız senden korkmuş yarışmıcam diyor bende sapıktır evet ama korkma başı bağlı oklavayı kafasına indiririm dedim ayol :F

anladım anladım senin derdin başka beni kaptırmamak için çırpınıyorsun :))

kusura bakma özür dilerim bayan olduğunu bilmiyordum
dememi bekliyorsan daha çok beklersin :))

yani sapığın bayanı olamazmı hatta bununla ilgili hem yerli hem yabanci filmler var çok şirret oluyorlar erkeklerden daha beter oluyolar allah kimseyi onların eline düşürmesin :)
ama beni düşürebilir pek sorun etmem :)

anladım anladım senin derdin başka beni kaptırmamak için çırpınıyorsun :))
erkek kıtlığı var malesef bu ülkede kimlere medet buluyoruz oyüzden :A :A :A

erkek kıtlığı var malesef bu ülkede kimlere medet buluyoruz oyüzden :A :A :A

oranlar eşit ama yaşlılarda kadın nüfusu erkekleri solluyor iki kat fazla da o yaştan sonrada nufusları artıyor diye sevinecek değilim bizim yaşlarda her erkeğe 3 milyo kadın düşecektili ? :))

oranlar eşit ama yaşlılarda kadın nüfusu erkekleri solluyor iki kat fazla da o yaştan sonrada nufusları artıyor diye sevinecek değilim bizim yaşlarda her erkeğe 3 milyo kadın düşecektili ? :))
la bırak bu konuyu oyuncu yarışması konusuna gel çikinella çiğdem kadın oyunculara 1 puanı basıyor geçen hafta müjde uzmanla sanem çelik e bile 1 verdi kıskanç haset şey.ss

la bırak bu konuyu oyuncu yarışması konusuna gel çikinella çiğdem kadın oyunculara 1 puanı basıyor geçen hafta müjde uzmanla sanem çelik e bile 1 verdi kıskanç haset şey.ss
ayy bu kıytırık bir yarışma yapmış oyuncuya puan veriyoruz cadolozlara 1 veriyorum diye yeni kural çıkartmış 1 kişiye rtık 1 verecekmişiz hakkımı savun cnm :A :A :A