hahahah geldi vlla @destere 😱😱😱dur bi mail atayım destereye tamam çiğdem evlenmekten vazgeçmiş diyim gelir
dedim sana senin yüzünden kaçıyor bence destere tatilini antalyada geçirmiş orada rus kızları süzmüş gözleriyle bazılarıyla yakın temasa geçmiş şimdi foruma gelip seni görünce şok yaşıyor çocuk doğal olarak ve kaçıyor
Ben de katılmam sizin pis yarışmanıza İlker'e eleminden 1 vermene göz yumamam üzgünüm. Çünkü hak etmiyor.
hahaha ayy yine çorba oldu burası herkesin alemi başka ilker kim ayoll @sokak sanati siz ne konusuyorsunuzBen de katılmam sizin pis yarışmanıza İlker'e eleminden 1 vermene göz yumamam üzgünüm. Çünkü hak etmiyor.
Haksızlık yapıyorsun demedim. Adamdan nefret ediyorsun ve bu yüzden oy kullanarak onu düşürmek istiyorsun, sadece kullanmak zorunda değilsin, asıl fanı olduğun dizilere oy kullan Poyraz'dan uzak dur.Bana haksızlık yapıyor dedin yani. Bunlar hep eksi puan işte yeni yarışmada sana destere ile köstek olabiliriz.
kız neyse @destere geldi de seni dengeleyecek biri oldu yarışmada destere şimdi tüm kadın oyunculara 9-10 erkeklere 1i basar birbirinizi tamamlıyorsunuz burada bile bence evlenin artık
Onun başı bağlı olsa nolur be kim bilir kaç kez boynuz taktı sana
Yine yanımda ol. destereye boynuzu taktın bir kere zaten 2.sinden zarar gelmez.
Emre'nin yarışmasında İlker Kaleli'ye 1 veriyor bu yüzden listeye giremiyor adam. sshahaha ayy yine çorba oldu burası herkesin alemi başka ilker kim ayoll @sokak sanati siz ne konusuyorsunuz
@sokak sanati
hahaha ayy yine çorba oldu burası herkesin alemi başka ilker kim ayoll @sokak sanati siz ne konusuyorsunuz
@sokak sanati
HAHAHHAHA @dosimosi de kız senden korkmuş yarışmıcam diyor bende sapıktır evet ama korkma başı bağlı oklavayı kafasına indiririm dedim ayolyukardaki mesajda çiğdem kime karşı kimi uyarmış anlamadım siz ne anladınız o cümleden ?
destere iyidir (ama) @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok (destere )
hogatha banamı lafı giydirdi yoksa çaktırmadan dosimosiyemi laf saydırdı parantez içindekileri cümleyi anladığımız şekilde tamamladım
Haksızlık yapıyorsun demedim. Adamdan nefret ediyorsun ve bu yüzden oy kullanarak onu düşürmek istiyorsun, sadece kullanmak zorunda değilsin, asıl fanı olduğun dizilere oy kullan Poyraz'dan uzak dur.
Burçin sevgini daha önceden göremedik hiç nedense bu sezon ortaya çıktı ve nedense diziyi bu sezon izlemeye başladın, Poyraz iyi reytingler aldığı zaman sevinseydin o zaman Burçin var diye, ama sen İlker var diye üzülüyordun.Burçine destek olayım diye izliyorum oy veriyorum. İlker ile ilgim yok oy vermeyin zorunlu yapan Emre.
sana lafi saydirdi.yukardaki mesajda çiğdem kime karşı kimi uyarmış anlamadım siz ne anladınız o cümleden ?
destere iyidir (ama) @dosimosi biraz sapıktır ama başı bağlı olduğu için çekinmene gerek yok (destere )
hogatha banamı lafı giydirdi yoksa çaktırmadan dosimosiyemi laf saydırdı parantez içindekileri cümleyi anladığımız şekilde tamamladım
Burçin sevgini daha önceden göremedik hiç nedense bu sezon ortaya çıktı ve nedense diziyi bu sezon izlemeye başladın, Poyraz iyi reytingler aldığı zaman sevinseydin o zaman Burçin var diye, ama sen İlker var diye üzülüyordun.
sana lafi saydirdi.
belki bilmiyorsundur ben bir bayanim simdi daha aydinlatici olmustur umarim
HAHAHHAHA @dosimosi de kız senden korkmuş yarışmıcam diyor bende sapıktır evet ama korkma başı bağlı oklavayı kafasına indiririm dedim ayol
erkek kıtlığı var malesef bu ülkede kimlere medet buluyoruz oyüzdenkusura bakma özür dilerim bayan olduğunu bilmiyordumdememi bekliyorsan daha çok beklersin )
yani sapığın bayanı olamazmı hatta bununla ilgili hem yerli hem yabanci filmler var çok şirret oluyorlar erkeklerden daha beter oluyolar allah kimseyi onların eline düşürmesinama beni düşürebilir pek sorun etmem
anladım anladım senin derdin başka beni kaptırmamak için çırpınıyorsun )
erkek kıtlığı var malesef bu ülkede kimlere medet buluyoruz oyüzden
la bırak bu konuyu oyuncu yarışması konusuna gel çikinella çiğdem kadın oyunculara 1 puanı basıyor geçen hafta müjde uzmanla sanem çelik e bile 1 verdi kıskanç haset şey.ssoranlar eşit ama yaşlılarda kadın nüfusu erkekleri solluyor iki kat fazla da o yaştan sonrada nufusları artıyor diye sevinecek değilim bizim yaşlarda her erkeğe 3 milyo kadın düşecektili ? )
la bırak bu konuyu oyuncu yarışması konusuna gel çikinella çiğdem kadın oyunculara 1 puanı basıyor geçen hafta müjde uzmanla sanem çelik e bile 1 verdi kıskanç haset şey.ss
ayy bu kıytırık bir yarışma yapmış oyuncuya puan veriyoruz cadolozlara 1 veriyorum diye yeni kural çıkartmış 1 kişiye rtık 1 verecekmişiz hakkımı savun cnmoranlar eşit ama yaşlılarda kadın nüfusu erkekleri solluyor iki kat fazla da o yaştan sonrada nufusları artıyor diye sevinecek değilim bizim yaşlarda her erkeğe 3 milyo kadın düşecektili ? )