İlk sezonda sezenle yarışmadım yarışmacısı forumda olmadığından devralmıştım asıl yarışmacısı ben değildimİyy bu turjuazz sezenumi de rezil etmisti ilk sezon.ss
İlk sezonda sezenle yarışmadım yarışmacısı forumda olmadığından devralmıştım asıl yarışmacısı ben değildimİyy bu turjuazz sezenumi de rezil etmisti ilk sezon.ss
Neyse sahneyi bir kenara bırakalım yorum yapmadan hayatına devam eden @Aserat ın oylarıyla devam ediyoruz. @xemrexxx @Bully @Çiğdem- (Yorum yap kız .ssMüthiş bir sahneydi
Ağzının payını verdin Emre'ye bakalım cevabı ne olacakİlk sezonda sezenle yarışmadım yarışmacısı forumda olmadığından devralmıştım asıl yarışmacısı ben değildim
hayırlı bir oy gelmiyorki ayoll ne diyecem
Ne kadar güzel, ne kadar muhteşem puanlar.
Gelmişsin berbat sahneyle işte .ss kötü verenlere küfür et laf at onlar da sana bir şey söylesinler kavga çıksınhayırlı bir oy gelmiyorki ayoll ne diyecem
Gelmişken gitme buradan çıkarsan Aşkın Peşindeni unut. .ssNe kadar güzel, ne kadar muhteşem puanlar.
Hadi sana güle güle, şampiyonluk hayallerin yine başka bahara kaldı.hayırlı bir oy gelmiyorki ayoll ne diyecem
içeride dizisine bir komplo var ama bakalım
Ne komplo olacak kız zaten düşüş yaşadınız bu hafta al sna komplo .ssiçeride dizisine bir komplo var ama bakalım
Kim o isim ver :ssBen iyi verdim sana ben ilk eleneni biliyorum galiba
Ne bekliyordun ki sunucusu Kırgınlar fanı olan birinden. 8 reytinge bile yayından kaldırıyor adam dizimizi.içeride dizisine bir komplo var ama bakalım
@turkuazz gibi ağır içerde fanına bile düşük oy verdirtmiş sunucuNe bekliyordun ki sunucusu Kırgınlar fanı olan birinden. 8 reytinge bile yayından kaldırıyor adam dizimizi.
Ne komplo olacak kız zaten düşüş yaşadınız bu hafta al sna komplo .ss
Kim o isim ver :ss