Yabancılara Türk Erkek Oyuncuları Sorduk

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Forumumuzun dış hatlar muhabiri @xemrexxx geçtiğimiz günlerde Amerika'ya giderek türk erkek oyuncularını amerikan vatandaşlarına;"Siz bu oyunculardan hangilerini unfollow eder yada DM'den yürürsünüz?" diye sordu. Bakın en çok hangi oyuncu tercih edildi:X

Edit:bu tur konular nereye açılır bilemedim. Yerli dizi sohbet konusu mu acılsa acaba(b)
Düzgün bi yere taşınabilir:X @OzaN

@Bully @denizz19 @Çiğdem- @Yiğitt @destere @Harunnn60 @Aserat @MEnes @vadikızı @MayısKralı @cookies @dizikolik

kadın oyuncu versiyonunu da bekleriz gerçi erkeklerde çağatayı seçmelerine bakarsak kadınlarda hande erçel seçilir gibi :F
Saymadım ki :X video rastgeleden çıkınca paylaşim dedim :F
Yok izledim. :D
Kıvanç'ı beğendiler. Engini pek beğenmediler. :A
ben fotolarına bakıp hangisini beğendikelrini çok önemsemedim bunlar güya türkiyenin ünlü oyuncuları hiçbirini tanıyan çıkmadı ayoll :F kenan imirzalıoğlu ve halit ergenç gibi isimler olsa isimlerinden tanırlardı bence burakı kıvancı bile tanımıyorlar onlara sorsak dünya genelinde ünlüyüz derler :A :A :A

ben fotolarına bakıp hangisini beğendikelrini çok önemsemedim bunlar güya türkiyenin ünlü oyuncuları hiçbirini tanıyan çıkmadı ayoll :F kenan imirzalıoğlu ve halit ergenç gibi isimler olsa isimlerinden tanırlardı bence burakı kıvancı bile tanımıyorlar onlara sorsak dünya genelinde ünlüyüz derler :A :A :A
la tipleri görmedin mi tövbe yarabbi bunlar tanımasın daha iyi :F