şok şok şok @Çiğdem- ve @Yiğitt bir anda karar değiştirerek dizinin süper olduğunu söylediler @vadikızı da höst ilk ben süper dedim hem ben sizin büyüğünüzüm çekilin bakayım diyerek olaya daldı @GunesinOglu @Harunnn60 @Bully @cookies @MayısKralı
şok şok şok @Çiğdem- ve @Yiğitt bir anda karar değiştirerek dizinin süper olduğunu söylediler @vadikızı da höst ilk ben süper dedim hem ben sizin büyüğünüzüm çekilin bakayım diyerek olaya daldı @GunesinOglu @Harunnn60 @Bully @cookies @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 51036
ayol sen gizlli gizli bakıyormuşsın parlalı dizilere sonra memeleri görünce utanıp odana gidiyormuşsun @Çiğdem- öyle demişti yalana günahı boynunaönce bir sor istersen vadikızı diziye baktınmı diyee
hahahah aaa reyting yükseltme taktiklerine başlamışlarşok şok şok @Çiğdem- ve @Yiğitt bir anda karar değiştirerek dizinin süper olduğunu söylediler @vadikızı da höst ilk ben süper dedim hem ben sizin büyüğünüzüm çekilin bakayım diyerek olaya daldı @GunesinOglu @Harunnn60 @Bully @cookies @MayısKralı
hangi kadınlarO kadınlardan biri bugün no 309dada çıktı
ne ka yükselir sence bu hamleylehahahah aaa reyting yükseltme taktiklerine başlamışlar
eylül ayını görürler belkihangi kadınlar
ne ka yükselir sence bu hamleyle
oğlan biraz daha soyunursa sana göre 3 sezonluk dizi olureylül ayını görürler belki
Resim seni etkiledi galiba. Şimdiden dizini süresini eylüle uzattın.eylül ayını görürler belki
hangi kadınlar
ne ka yükselir sence bu hamleyle
Sinir krizleri filan diyordun. Kız gece gece korkutma bizi.ssöyle birşeyler söylemiştim galiba odasına kapanıp 40 gün çıkmıyor diye
öyle birşeyler söylemiştim galiba odasına kapanıp 40 gün çıkmıyor diye
Sinir krizleri filan diyordun. Kız gece gece korkutma bizi.ss
Sinir krizleri filan diyordun. Kız gece gece korkutma bizi.ss
hahah aa yokmu bazı insanlar çıplak insan görünce 40 gün su dökünürmüş hani eve kapanırmıs @xemrexxxaaa iftiraya bak sennnboyun posun devrilmesin emi 40 çıkmıyorumda
ne yapıyorum odada acaba töbe töbe
aman çiğdeme cevap ver sen bana cevap verme
kız napıyon harbi o ka günaaa iftiraya bak sennnboyun posun devrilmesin emi 40 çıkmıyorumda
ne yapıyorum odada acaba töbe töbe
aman çiğdeme cevap ver sen bana cevap verme
kız o erkeklerin durumu değil mihahah aa yokmu bazı insanlar çıplak insan görünce 40 gün su dökünürmüş hani eve kapanırmıs @xemrexxx
kız napıyon harbi o ka gün
kız o erkeklerin durumu değil mi
hahah sanırım ama @vadikızı da televizyonda soyunmuş oğlan görünce öyle yapıyprmuşkız napıyon harbi o ka gün
kız o erkeklerin durumu değil mi