Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Oyy kıyamam ben sana yerim ben senii bilirim köpek saldırısını benide
ısırmıştı bacağım iğne falan olmuştum şu yaşıma geldim hala korkarım
köpekten:D
Beni ısırmadi yalniz :A

Dur olayi anlatayim biraz gulelim :D

5 yasinda bağda bağlı köpege gel lan ustume atla senden korkan senin gibi olsun derken kopek baglarini koparip ustume cikip yalamaya basladi sonra bayilmisim :A

O kadar kekelemiyorum tabii bir ara 10 sene durmustu son zamanlarda yine basladi yine gecer İnşallah :)

bak yaa sana kendimi affettirmek için mantı yapsam olurmuuu😳

Beni ısırmadi yalniz :A

Dur olayi anlatayim biraz gulelim :D

5 yasinda bağda bağlı köpege gel lan ustume atla senden korkan senin gibi olsun derken kopek baglarini koparip ustume cikip yalamaya basladi sonra bayilmisim :A

O kadar kekelemiyorum tabii bir ara 10 sene durmustu son zamanlarda yine basladi yine gecer İnşallah :)

:F:Ferkek çocuk olunca böyle yaramazlıklarınız oluyor işte benimde 6 yaşında
var yeğenim abuu bir yaramaz ki sormayın
inşallah geçer ablacım

Belki konuyla ilgisi yok. Ama Arka Sokaklar şu an Kanal D'de oynuyor ve halen özet devam ediyor kim bilir yeni bölüm ne zaman başlayacak. Demem o ki şu dandik kanaldan bir an önce kurtulmak lazım. Hangi kanalda olursak olalım en az 7-8 reyting cepte demek.

Belki konuyla ilgisi yok. Ama Arka Sokaklar şu an Kanal D'de oynuyor ve halen özet devam ediyor kim bilir yeni bölüm ne zaman başlayacak. Demem o ki şu dandik kanaldan bir an önce kurtulmak lazım. Hangi kanalda olursak olalım en az 7-8 reyting cepte demek.
ulan şimdi baktım kanal d ye dediğin gibi hala özet devam ediyor vay şererfsizler şu yaptıklarına bak

gelde sövme gelde çıldırma şuraya bak ya böyle rezillik olamaz dandik bir diziye verdikleri değeri ve özeni vadiye vermiyolar

gelde sövme gelde çıldırma şuraya bak ya böyle rezillik olamaz dandik bir diziye verdikleri değeri ve özeni vadiye vermiyolar
Aga bu dandik kanal Vadinin kitlesine uygun değil. Evet senaryo da kötü ama kanalda diziyi düşüren en büyük etken. Artık bu kanaldan kurtulmak için Pana elinden geleni yapmalı. Mesela az olsun ama Show TV olsun.

ertan saban da evlenmiş
CkDWNdGXEAEaRYk.jpg

@-KADİR- @takas @Polat Şaşmaz @Doğu bir resim göstermiştim görkem
hastanede abili kardeşli diyerek resim paylaştı diye o dublorü değilmiş görkemin
abisiymiş adıda gökçen miş
abla o iş bitti kesin öldü eğer hastane sahnesi varsa bile orda ölecek kesin bilgi bu

vadi setinde acayip hareketer oluyor bizim yönetmen bile bu sene evlendi :D
hepsi aynı dönemde evleniyor enteresan :D

usta evlendi ardından erhan ve sonra da cahit evlendi adamlar o kadar sadık abilerinin izinden gidiyorlar :D