Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ateşle Dans'ın ilk çaldığı sahne galiba

Allahuekberrrrr sonuna bak be :hearteyes:
Ulan ne beklemiştim o zamanlar. Abdüle de iyi giydirmiştim :A

set
CjJQftWWkAAOnlM.jpg

CjJQgLSXIAALXTp.jpg

CjJQgrUWEAA80QB.jpg

CjIt80hWUAApeZz.jpg

CjIt88bW0AA32YY.jpg

CjIt9kLXAAAyJwv.jpg

CjIt8KcWUAEvKkB.jpg

CjIuPC5WgAAbss_.jpg

CjIuufDXIAANnRZ.jpg

CjIuvHYWYAEM-Fc.jpg
Kemancı :D

adamlar gülerek poz veriyolar helal olsun valla lan olum sizin var ya şuan gülmeye bile hakkınız yok adam gibi işinizin en iyisini yapın ve bizi düştüğümüz rezil durumdan çıkarın

adamlar gülerek poz veriyolar helal olsun valla lan olum sizin var ya şuan gülmeye bile hakkınız yok adam gibi işinizin en iyisini yapın ve bizi düştüğümüz rezil durumdan çıkarın

Ablacım adamlar emek veriyorlar gecelerini gündüzlerine katıyorlar ne demek gülmeye
hakkınız yok ya bari emekleri için böyle deme ya

Aga çok vicdansızsın ha :A tabi senin ki aşırı sevgiden

TÜYO!

Kesin olmamakla beraber sezon finalinde ya da yeni sezonun ilk bölümünde Polat Gölge'yi öldürecek.

Kurtlar Vadisi eserini çoluk çocuğa teslim eden Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in Allah belasını versin! Necati Şaşmaz'a da sonuna kadar yazıklar olsun. Abi kime canım desek canın çıksın diyor. Az önce Youtube'da gezinirken Yusuf'un kitab okuma sahnesine denk geldim. Yuh be yuh! Bunlar vadiyi bitirmiş şimdide 13 yılın geneline içine etmek için en üst çabayı gösteriyorlar. Bir kaç haftadır çıkan zombili başlıklara yorum yapmamak için kendimi zor tuttum. Fragmanda ofis kumarhaneye, Pusat aşağalık herife çevrilmiş. Kusura bakmayın ama bugün bu noktaya gelmemizin en büyük sorumlusu da biz seyirciyiz. Adamlar raydan çıkmış uçuruma doğru sürükleniyor, biz bunlara 'dur' nereye gidiyorsun diyeceğimize 'devam et' ne yaparsan yap iyisin kafasındayız. Tabi şöyle birşey de var.. biz sonuç olarak ne kadar kendimizi de yirtsak direksiyon onların elinde. O uçurumdan uçtuk.. hemde öyle bir uçtuk ki anlatamam. Yere çarptık mı orasına geri kalan kitle karar verirsin. 278. Bölümün üstüne bir daha bölüm gelmez demiştim ama adamlar üstüne koyarak devam eetmiş gerçekten.

Son düzenleme:
Aga çok vicdansızsın ha :A tabi senin ki aşırı sevgiden
aga bu durumu yediremiyorum ve açık söylim kimse bana vadi üzerinden vuramaz en ağırını da konuşmaya hakkım var @vadikızı abla sanadır bu cevap vadiyi düştüğü durumdan çıkarsınlar yemişim emeklerini

Kurtlar Vadisi eserini çoluk çocuğa teslim eden Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in Allah belasını versin! Necati Şaşmaz'a da sonuna kadar yazıklar olsun. Abi kime canım desek canın çıksın diyor. Az önce Youtube'da gezinirken Yusuf'un kitab okuma sahnesine denk geldim. Yuh be yuh! Bunlar vadiyi bitirmiş şimdide 13 yılın geneline içine etmek için en üst çabayı gösteriyorlar. Bir kaç haftadır çıkan zombili başlıklara yorum yapmamak için kendimi zor tuttum. Fragmanda ofis kumarhaneye, Pusat aşağalık herife çevrilmiş. Kusura bakmayın ama bugün bu noktaya gelmemizin en büyük sorumlusu da biz seyirciyiz. Adamlar raydan çıkmış uçuruma doğru sürükleniyor, biz bunlara 'dur' nereye gidiyorsun diyeceğimize 'devam et' ne yaparsan yap iyisin kafasındayız. Tabi şöyle birşey de var.. biz sonuç olarak ne kadar kendimizi de yirtsak direksiyon onların elinde. O uçurumdan uçtuk.. hemde öyle bir uçtuk ki anlatamam. Yere çarptık mı orasına geri kalan kitle karar verirsin. 278. Bölümün üstüne bir daha bölüm gelmez demiştim ama adamlar üstüne koyarak devam ediyor gerçekten.
aga 278 den kötüsü gelmedi onu söylim o kedi sevmeli bölüm son noktadır ondan sonra yer yer müthiş bölümler bile izledik ama genel bakış açısı değişmiyor yusuf zeynep anadolu falan bunlar vadiyle alakasız karakterler vadi ruhunu canlandıracak hamleler lazım

aga bu durumu yediremiyorum ve açık söylim kimse bana vadi üzerinden vuramaz en ağırını da konuşmaya hakkım var @vadikızı abla sanadır bu cevap vadiyi düştüğü durumdan çıkarsınlar yemişim emeklerini

Ablacım sen çok haklısın bu emeklerine göre ratingler düşüyor bu benimde canımı
sıkıyor ama gülmeyede hakları yok demekte olmuyor şimdi 😉

Kurtlar Vadisi eserini çoluk çocuğa teslim eden Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in Allah belasını versin! Necati Şaşmaz'a da sonuna kadar yazıklar olsun. Abi kime canım desek canın çıksın diyor. Az önce Youtube'da gezinirken Yusuf'un kitab okuma sahnesine denk geldim. Yuh be yuh! Bunlar vadiyi bitirmiş şimdide 13 yılın geneline içine etmek için en üst çabayı gösteriyorlar. Bir kaç haftadır çıkan zombili başlıklara yorum yapmamak için kendimi zor tuttum. Fragmanda ofis kumarhaneye, Pusat aşağalık herife çevrilmiş. Kusura bakmayın ama bugün bu noktaya gelmemizin en büyük sorumlusu da biz seyirciyiz. Adamlar raydan çıkmış uçuruma doğru sürükleniyor, biz bunlara 'dur' nereye gidiyorsun diyeceğimize 'devam et' ne yaparsan yap iyisin kafasındayız. Tabi şöyle birşey de var.. biz sonuç olarak ne kadar kendimizi de yirtsak direksiyon onların elinde. O uçurumdan uçtuk.. hemde öyle bir uçtuk ki anlatamam. Yere çarptık mı orasına geri kalan kitle karar verirsin. 278. Bölümün üstüne bir daha bölüm gelmez demiştim ama adamlar üstüne koyarak devam ediyor gerçekten.
Müthiş yazmışsın kardeşim aynen. Artık bu çapsızlar kendi senaryolarını bırakıp eskinin de içine etmeye yemin etmiş. Basiretsiz sözde senaristler önce yollayacağı karakteri itibarsızlaştırıp sonra diziden çıkarıyorlar. Aynısını çoğu kez yaptılar. Pusat'a yapılan sadece bardağı taşıran son damla oldu. Dediğin gibi ne desek boş. İnşallah daha fazla rezil edilmeden bitirilir. Çoluk çocuğun elinde oyuncak olmuş, bu dizinin bir ağırlığı bir misyonu vardı. Yazık günah..

Tecrübe çok başka bişey :) insan yaşlandıkça olgunlaşıyor olgunlaştıkça geçmişiyle daha kolay yüzleşiyor :) ben bu eleştirileninizi @-KADİR- in foruma üye olduğu günden itibaren bas bas yazıyorum :) hepiniz bana şiddetle karşı çıktınız başta @takas @Master.1000 ve @-KADİR- olmak üzere . Kadir'e lafım yok hiç çizgisini bozmadı o günde beğenirdi bugünde beğeniyor :) bu sayfa daki yazdığım eski yazıları çıkarıp kopyalayın . Bugün ki eleştirdiğiniz bütün noktaları o Zaman'lar söyledim . Hatta bütün yorumlarımın sonunda da şu notu iliştirdim inşallah siz haklı ben de haksız çıkarım , ne yazık ki üzülerek görüyorum ki durum içler acısı . He şunu yazmadan edemiyecem bşr de @Çiğdem- vardı bu eleştirileri yapan

Şimdi eleştirmek işin kolayı o Zaman'lar bu çüküşü görüp eleştirmek daha anlamlı ve itibarlı olsa gerek :)

Tecrübe çok başka bişey :) insan yaşlandıkça olgunlaşıyor olgunlaştıkça geçmişiyle daha kolay yüzleşiyor :) ben bu eleştirileninizi @-KADİR- in foruma üye olduğu günden itibaren bas bas yazıyorum :) hepiniz bana şiddetle karşı çıktınız başta @takas @Master.1000 ve @-KADİR- olmak üzere . Kadir'e lafım yok hiç çizgisini bozmadı o günde beğenirdi bugünde beğeniyor :) bu sayfa daki yazdığım eski yazıları çıkarıp kopyalayın . Bugün ki eleştirdiğiniz bütün noktaları o Zaman'lar söyledim . Hatta bütün yorumlarımın sonunda da şu notu iliştirdim inşallah siz haklı ben de haksız çıkarım , ne yazık ki üzülerek görüyorum ki durum içler acısı . He şunu yazmadan edemiyecem bşr de @Çiğdem- vardı bu eleştirileri yapan

Şimdi eleştirmek işin kolayı o Zaman'lar bu çüküşü görüp eleştirmek daha anlamlı ve itibarlı olsa gerek :)
yaşlılık pardon tecrübe yadsınamaz derecede önemli :A şu an ki şekilde görmüş olduğumuz gibi 🙂

@china_shangai valla başkan bende seni takdir ediyorum zerre sektirmeden 3 yıldır istikrarlı bir şekilde giydiriyorsun hepimiz şahidiz 🙂

Tecrübe çok başka bişey :) insan yaşlandıkça olgunlaşıyor olgunlaştıkça geçmişiyle daha kolay yüzleşiyor :) ben bu eleştirileninizi @-KADİR- in foruma üye olduğu günden itibaren bas bas yazıyorum :) hepiniz bana şiddetle karşı çıktınız başta @ takas @Master.1000 ve @-KADİR- olmak üzere . Kadir'e lafım yok hiç çizgisini bozmadı o günde beğenirdi bugünde beğeniyor :) bu sayfa daki yazdığım eski yazıları çıkarıp kopyalayın . Bugün ki eleştirdiğiniz bütün noktaları o Zaman'lar söyledim . Hatta bütün yorumlarımın sonunda da şu notu iliştirdim inşallah siz haklı ben de haksız çıkarım , ne yazık ki üzülerek görüyorum ki durum içler acısı . He şunu yazmadan edemiyecem bşr de @Çiğdem- vardı bu eleştirileri yapan

aaa evet şimdi çöktükten sonra eleştirsen ne değişir geçen sezondan beridir tvrımı hiç bozmadım ben hatta ben millet bir ara uçuyordu geçen yıl 9 reytinglerle süperiz öyleyiz böyleyiz diye millet uçarken çok uzun bir yazı paylaştım bu böyle devam ederse görüceksiniz totelde 6 abde 3 reytingini görüceksiniz diye sen hariç herkes tepki göstermiştir bana oan abişkom totel 6 oan için milletin gülüceği bir reytinggen bu yıl 6 reytinge alıştık hatta 5 reytingede alıştıkki 4 reytingide gördük ab zaten 3 alışmıştık 2 de gördük:F ben sevdiğim kişiler hata yaparken kulaklarını çekmeyi uygun gören birisiyim bence yanlış yapan birisine destek vermek sevgi gösterişi değildir o yanlıştan çevirmeye çalısıcaksın 2 senedir bunu yapmaya çalıştım ama pes ettim artık izleyen izlesin izlemeyen izlemesin kimler ölücek konusunda veda yazımıda yazdım bu sezon finalinde noktayı koyucam artık yeni sezonların hiçbiriyle ilgilenmicem tabi vadiyi bırakmıyorum eski vadi ve 10.yıla akdar pusu onları netten tvden izlemeye devam edicem gerisini hatırlamaya gerek yok 🙂 aa tabi yeni sezonları takip etmicem diye selamı sabahıda kesmeyelim tabi eskilerden gerçek vadiden sohbet etmeye devam ederiz birkaç kişi ve özellikle senin sohbetinden mahrum kalmak istemem abişkom:bhr:

aaa evet şimdi çöktükten sonra eleştirsen ne değişir geçen sezondan beridir tvrımı hiç bozmadım ben hatta ben millet bir ara uçuyordu geçen yıl 9 reytinglerle süperiz öyleyiz böyleyiz diye millet uçarken çok uzun bir yazı paylaştım bu böyle devam ederse görüceksiniz totelde 6 abde 3 reytingini görüceksiniz diye sen hariç herkes tepki göstermiştir bana oan abişkom totel 6 oan için milletin gülüceği bir reytinggen bu yıl 6 reytinge alıştık hatta 5 reytingede alıştıkki 4 reytingide gördük ab zaten 3 alışmıştık 2 de gördük:F ben sevdiğim kişiler hata yaparken kulaklarını çekmeyi uygun gören birisiyim bence yanlış yapan birisine destek vermek sevgi gösterişi değildir o yanlıştan çevirmeye çalısıcaksın 2 senedir bunu yapmaya çalıştım ama pes ettim artık izleyen izlesin izlemeyen izlemesin kimler ölücek konusunda veda yazımıda yazdım bu sezon finalinde noktayı koyucam artık yeni sezonların hiçbiriyle ilgilenmicem tabi vadiyi bırakmıyorum eski vadi ve 10.yıla akdar pusu onları netten tvden izlemeye devam edicem gerisini hatırlamaya gerek yok 🙂 aa tabi yeni sezonları takip etmicem diye selamı sabahıda kesmeyelim tabi eskilerden gerçek vadiden sohbet etmeye devam ederiz birkaç kişi ve özellikle senin sohbetinden mahrum kalmak istemem abişkom:bhr:
koca yürekli çiğdem vadinin durumuna muhalifliğin doğru da onun dışında vadiyle ilgli tutan öngörünü görmedik ha zaten bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir o kadar çok konuşup o kadar çok negatif söylemlerde bulundun ki o yüzden bazı durumlar sana ben söylemiştim dedirtebilir :A :F anlaşılan seneye vadinin yeni bölüm konularında yoksun hayırlısı olsun yine de ara sıra uğra fikir beyan et ben sana muhtemelen katılmayacam ama eski bir vadicinin fikirlerini görmüş oluruz 🙂