Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Iyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım :A

Sana güven olur mu bilemedim :A Hem Deniz'i satmam ben :A
adam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsak :A

iş ayrı arkadaşlık ayrı ayolll :A:A:A
finale kalmadan el birliğiyle sılayı yiyin yoksa geçmiş olsun :A:A:A
haklısın kız donu zilli @denizz19 zaten şikede bir marka aziz yıldırım bile denizi görünce ceketini ilikleyip elini öpmüş yani @Bully :A zaten çiğdeme para vermeye de gerke yo ksana parlak göndericem der 1.olur deniz.ss

Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Mayıs Cumartesi 20:00 Oylama Başladı Recap ilk sayfada
juri başkanı @destere kısa bir ara verdiği için yeni juri başkanı @DarkLeqenD olmuştur juri başkanının önemi oylarımı açıklama yetkisi vardır ve büyük finalde benden sonra en yüksek oy kendisinin olup oyu 5 puan değerinde olucaktır
Bu hafta 2 kişi elenecek 3 kişi yarı final görücektir başarılar :bhr::bhr::bhr:

@Bully @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Titanium @Forumdash @Tzira @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici

Oylarımı kullandım. Tüm şarkılar iyiydi ama birine 1 puan vermek zorunda kaldık mecburen. Başarılar diliyorum hepinize. :X

oylarımı kullandım..yarışmacı sayısı çok az kaldı artık..tüm şarkıları beğendim..ama yarışmacı sayısıda az olduğundan oldukça zorlu bir oylama oldu..düşük oyladıklarım için üzgünüm:(
tüm yarışmacılara başarılar diliyorum:)