adam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsakIyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım
Sana güven olur mu bilemedim Hem Deniz'i satmam ben
adam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsakIyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım
Iyy sensin gereksiz şu ana kadar tek bir gerekli mesajına rastlayamadım
iş ayrı arkadaşlık ayrı ayolllBeni etiketlemeyi yine becerememiş @destere'nin yanına gidesice.ss
İşte bu Hazır atmışken 4-5 kere dinleyeyim baribu haftaki şarkım : çabuk olalım aşkım
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @Doğu @OzaN @denizz19 @EnveR @turkuazz @pompy @Bully @Yiğitt @cevaa @GunesinOglu @vadikızı @cookies @Aserat @BesaleT @MayısKralı @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @tolgab @yatutarsa @eskici @Maskeli Fedai
haklısın kız donu zilli @denizz19 zaten şikede bir marka aziz yıldırım bile denizi görünce ceketini ilikleyip elini öpmüş yani @Bully zaten çiğdeme para vermeye de gerke yo ksana parlak göndericem der 1.olur deniz.ssiş ayrı arkadaşlık ayrı ayolll
finale kalmadan el birliğiyle sılayı yiyin yoksa geçmiş olsun
Bakalım artıkadam 5 şarkı yarışmasından 3ünde 1.oldu yani büyük ihtimal burada da birinci olacak önüne taş koymazsak
Rütbesiz de çatlatırım ben onuyardımcılık istiyordun direk başkan oldun @DarkLeqenD ayy @Bully kıskançlıktan çatlayıp patladı
Aah ben meşgul bir başkanım hem daha alışamadım başkanlığapuanlarımı yollucam sana sen açıklıcaksın artık @destere kaçtı
Seni yok ederim Neyse başkanlığını kutlarım ben de @Çiğdem- e Dark'ı başkan yapmakla ne doğru bir karar verdin diyordumRütbesiz de çatlatırım ben onu
Senin elenmen için elimden geleni yapacağımSeni yok ederim Neyse başkanlığını kutlarım ben de @Çiğdem- e Dark'ı başkan yapmakla ne doğru bir karar verdin diyordum
Kuzu Kuzu şarkısını çok seviyorsun diye biliyorumSenin elenmen için elimden geleni yapacağım
bilmem öylemiymiş güzel şarkıdır yani veririz 1-2 puanKuzu Kuzu şarkısını çok seviyorsun diye biliyorum
Ben boş konuşmam geçmişte verilen puanları iyi bilirimbilmem öylemiymiş güzel şarkıdır yani veririz 1-2 puan
1-2 puan sana yeter diye düşünmüştüm Ayrıca benimle iyi geçinmeye bak valla diskalifiye ederim seniBen boş konuşmam geçmişte verilen puanları iyi bilirim
1-2 ne be pinti başkan. ss
1-2 puan sana yeter diye düşünmüştüm Ayrıca benimle iyi geçinmeye bak valla diskalifiye ederim seni
ayy zaten @destere nin koltuğunu tarkana genelde düşük veren birisine ayırabilirdim ona göre seçtim yeni başkanı