Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

@Doğu ya demiştim bunu milletin içinde teşhir etmeyelim kaparlar demiştimde dinlemedi illaki link at link at başımızın etini yed:)i şimdi kızın alıcısı çoğaldı tabi gelde milletle uğraş :)
Aaa öyle deme devlette şeffaflık esastır mantığıyla hanım ablamızı kardeşlerimizle paylaşmalıyız :D Güzele bakmak sevaptır bırak da millet nasiplensin mübarek :A

Aaa öyle deme devlette şeffaflık esastır mantığıyla hanım ablamızı kardeşlerimizle paylaşmalıyız :D Güzele bakmak sevaptır bırak da millet nasiplensin mübarek :A
biz devletmiyiz la kamuya açalım nadide değerleri:) bırak devlet ne iş yaparsa yapsın? kırk yılda bişey buluyoruz onuda milletemi peşkeş çekelim :)

Konuya En Çok Mesaj Yazanlar TOP3;

1. Polat Şaşmaz 245
2. Doğu 118
3. takas 101

Bölümü izlesedim sizden çok mesaj yazardım:D:D

Doğu'ya gençlik yıllarından bahset seni daha tanıyamamış:D:D
gençken tabi çok çapkındım ama artık belli bi yaştan sonra insan çaptan düşüyor eskisi gibi değilim :D
seninde 75 mesajın var bölümü izlesen 2.ydin kesin :D izle de yorum yap aga bekliyorum

Yalnız 20 saniyede instagramını buldum artık nasıl bir libido varsa bende :A

gençken tabi çok çapkındım ama artık belli bi yaştan sonra insan çaptan düşüyor eskisi gibi değilim :D
seninde 75 mesajın var bölümü izlesen 2.ydin kesin :D izle de yorum yap aga bekliyorum
İzleyecem yarın okula gitmiyecem zaten :D:D.Sakin kafa izleyecem :D

Yalnız 20 saniyede instagramını buldum artık nasıl bir libido varsa bende :A
Sayende zahmetten kurtuldum:D:D