Neymiş o iddaaNe biliyim aklımda kalmış sanki attım ben sana bir taneBu arada @takas'la efsane bir iddiaya gireceğiz birazdan kabul ederse yüreği yeterse (gaz verirken ben
) kabul eder
![]()
Neymiş o iddaaNe biliyim aklımda kalmış sanki attım ben sana bir taneBu arada @takas'la efsane bir iddiaya gireceğiz birazdan kabul ederse yüreği yeterse (gaz verirken ben
) kabul eder
![]()
Dur la uyumuş bu tavuk galibaNeymiş o iddaa.Şimdi kaçacam bende birkaç dizi bakacam
![]()
bugüne kadar bir tane dis atmışım77 dislike almayı ne ara başardın lanForumun en sevilmeyen adamları olduk sen maskeli ve ben
![]()
25 tane dislike almışsın benim memleketin plakasıbugüne kadar bir tane dis atmışımo da @Çiğdem-
ama daha senin mesajlarda siftahım yok bir deneyeyim en iyisi
) aslında güzel oluyor insan stres atıyor sanki oklavayla karşıdakinin kafasıına vuruyormuş hissi uyandırıyor insanda
)
dur bakalım plakayı kim bozacak25 tane dislike almışsın benim memleketin plakasıO yüzden bana dislike atabilirsin ne alakaysa
![]()
yok la uyumadım daha dişlerimi fırçaladım25 tane dislike almışsın benim memleketin plakasıO yüzden bana dislike atabilirsin ne alakaysa
Ulan bu uyumuş hem korkak hem tavuk@takas
olum vadiye bakmadın mı daha bikaç dizi diyorNeymiş o iddaa.Şimdi kaçacam bende birkaç dizi bakacam
![]()
La dizinin linkini değil kızın robot resminin bulunduğu mecraların linkini diyorum mübarek adamBi inceleyeyim bakalım kayda değer bir hanım ablamız mı
![]()
Sen bana dislike atıyorsun ben sana kalp![]()
baksana şuna chloe da güller açmış)
Sizin sohbetinizden bakamadım kiyok la uyumadım daha dişlerimi fırçaladım
olum vadiye bakmadın mı daha bikaç dizi diyor![]()
Uyucam demiyorum dizi izleyecem da diziDur la uyumuş bu tavuk galiba![]()
tamam işte bak bu bölümü izlemelisin aga mutlakaSizin sohbetinizden bakamadım ki
Uyucam demiyorum dizi izleyecem da dizi![]()
senin ayarlar tümden iflas etmiş sanırımSen bana dislike atıyorsun ben sana kalpTuhaf bir gece
Bu arada tam bir Rus tipi var hanım ablamızda menşei nedir yani nereli
![]()
bu afetin ismi nedir acaba müthiş bişeymiş![]()
Bu kızı beğenmeyen değişik yollardadır![]()
Sana demedim zaten laSizin sohbetinizden bakamadım ki
Uyucam demiyorum dizi izleyecem da dizi![]()
İzleyecem bakalım vakit bulabilirsemtamam işte bak bu bölümü izlemelisin aga mutlaka![]()
@Doğu ya demiştim bunu milletin içinde teşhir etmeyelim kaparlar demiştimde dinlemedi illaki link at link at başımızın etini yedbu afetin ismi nedir acaba müthiş bişeymiş![]()
Kızı görünce ağırlık merkezi kaydı vücudumunsenin ayarlar tümden iflas etmiş sanırımsana siz atan ben değilim bir daha bak istersen
![]()
Sana demedim zaten laAyrıca takas haklı Vadi varken abidik gubidik dizileri napacan kanka
Yoksa dizi ayağına başka şeyler mi izleyecen bizi kandırıyon ?
![]()
ismini söyle ismini@Doğu ya demiştim bunu milletin içinde teşhir etmeyelim kaparlar demiştimde dinlemedi illaki link at link at başımızın etini yedi şimdi kızın alıcısı çoğaldı tabi gelde milletle uğraş
![]()
Kanka sen öyle yapıyorsun galibaSana demedim zaten laAyrıca takas haklı Vadi varken abidik gubidik dizileri napacan kanka
Yoksa dizi ayağına başka şeyler mi izleyecen bizi kandırıyon ?
![]()
5 gibi yatacan vakit bulursam diyorsun lan olum bu bölüm kaçmaz 2 saat ama çok dehşettiİzleyecem bakalım vakit bulabilirsem.5 gibi yatacam bugün
![]()