- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
22 de sondu gönderin 23 de oyları açıkliyim .ss
İyi bekle başladım izlemeye
22 de sondu gönderin 23 de oyları açıkliyim .ss
22:30 iyidir ya zaten yavaşsın.22 de sondu gönderin 23 de oyları açıkliyim .ss
İyi bekle başladım izlemeye
la daha adam göndermemiş ne 22.30 u22:30 iyidir ya zaten yavaşsın.
la daha adam göndermemiş ne 22.30 u
Göndersin o zaman çene çalacağına.la daha adam göndermemiş ne 22.30 u
Yav he he.Rihanna'nın ilk haftaki şarkısı :
@sokak sanati açıklayamadığı için benim açıklamamı istedi
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx
şu anlık iyi ama 26 şarkı belli olunca değişebilirİlk Hafta ''Kendine İyi Bak'' Diyoruz.
AHMET KAYA - KENDİNE İYİ BAK
Gerçekten çok huzur veren bir şarkı.
@GunesinOglu @ozgur2113 @OzaN @adımutlulukk @Bully @eskici @Çiğdem- @Aserat @Tzira @sokak sanati @Castei @Harunnnn60 @-potterhead- @xemrexxx @mrt-06 @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @HachiKo @vadikızı @cookies @*YıldırıM* @Reytinger @batuhankaralar @harzemliişah @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @ahmetbayramm @soo @EFE UYSAL @Billy Kane ve diğerleri...
İlk Hafta ''Kendine İyi Bak'' Diyoruz.
AHMET KAYA - KENDİNE İYİ BAK
Gerçekten çok huzur veren bir şarkı.
[
Geçen yıl elendiğim şarkıyla ilk haftaya çıktım.şu anlık iyi ama 26 şarkı belli olunca değişebilir
sen yıldızlar yarışıyor 8.hataya baksana
Teşekkür ederim.ilk üçüme yazdım adını bol şans
Ayol elendiğim şarkıyla geldim.@Yiğitt cidden iyi gelmişsin
Ayol elendiğim şarkıyla geldim.
Aslında Ahmet Kaya'nın her şarkısı ayrı güzeldir ama stratejik olarak bunu yolladım. Çok sevdiğim bir parçasıdır.
beğenmedimAll-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Umuyorum ilk haftadan gitmem yineCanısı final puanı alırsın (Yaklaşık 15 kişiye bunu söyledim )