Kanal D'den U Dönüşü

aynı durum bende her çarşamba yaşanıyor muhteşemle kuzey güneyden muhteşemi seçiyorum ama kuzeyden vazgeçmiyorum tekrarını izliyorum..

sende öyle yapabilirsin netten takip edersin sorun yok yani:)

kuzey güney harika bır dizi.

Hiç kalkışmayacaklardı büyük yanlış yaptılar saatlerini ve günleri tekrar değiştirirlerse iyice gözden düşerler..

kuzey güney harika bır dizi.

ay yapım tarafıdan berensiz çekilen en kaliteli dizilerden biridir bence beren olmadığı halde izlemekten keyif alıyorum :))

- - - Ekleme - - -

Hiç kalkışmayacaklardı büyük yanlış yaptılar saatlerini ve günleri tekrar değiştirirlerse iyice gözden düşerler..

tekrar değişeceğini sanmam zaten konuyu açan arkadaşta kaynak gösterememiş :)

Kuzey güney candır oyunculuklar süper ötesidir özellikle kıvanç tatlıtuğ oyunculukta zirvede şu an.. :D

As Cuma devam eder.
Kayıp Beren gelene kadar Perşembe de kalır. Sonra pt-2ye konulur.
Yd de gününde kalır bence. Sene sonunda bitecek zaten.

As Cuma devam eder.
Kayıp Beren gelene kadar Perşembe de kalır. Sonra pt-2ye konulur.
Yd de gününde kalır bence. Sene sonunda bitecek zaten.

yani herşey şimdiki gibi kalır değişmez :)

doğrudur fazla zıplatırsa proğramları izleyici tümden gider ..

taş yerinde ağırdır :)

düşünsenize vadi intikam 20 dakıka kayıp şehir hepsı aynı gün olsa altta kalanın canı çıksın misali.tabıkı en üstte vadi olacağına göre diğerleri debelenır dururlar bırbırlerını yerler

yoruma dayalı haberden komplo teorileri fırlamış yakında kanal d trt 1 in gersinde kalır diyenler çıkarsa şaşmayın

düşünsenize vadi intikam 20 dakıka kayıp şehir hepsı aynı gün olsa altta kalanın canı çıksın misali.tabıkı en üstte vadi olacağına göre diğerleri debelenır dururlar bırbırlerını yerler

intikam tüm dizileri 2 reytinglere mahkum eder beren krallar gibi 20 reytingini alıp götürür :))

Bence yalan dunyanın yeni bolumleriyle akasyA durağının tekrariyla yer değiştirsin

- - - Ekleme - - -

Yalan dunya dayanamadisa hafta ici hergün 15:30 a alınsın