Sadece sen değil ki Bunda tüm forumcak hem fikirizarka sokakların durumu iyi bir daha değiştireceklerini sanmam ama bana kalsa arka sokakları tümden kaldırırdım
Sadece sen değil ki Bunda tüm forumcak hem fikirizarka sokakların durumu iyi bir daha değiştireceklerini sanmam ama bana kalsa arka sokakları tümden kaldırırdım
Kesinlikle.. Gereksizlikte sinir tanimiyo 2. Akasya duragi tadinda.
Sadece sen değil ki Bunda tüm forumcak hem fikiriz
rıza baba ölmüyor ölse belki dizide bitecek )
bu rızalar çok dayanıklı yaprak dökümündede ali rıza vardı 50 kez kalp krizi geçirmişti bir türlü ölmemişti )
- - - Ekleme - - -
7 canli kedi misali , rizalar bir bela tv dunyasinda.
😱Ben öyle düşünmüyorum.Arka Sokakların akşam yayınlanan tekrarları bile ekrana kilitliyor hala beni ve ailemi.Çok güzel konulara değiniliyor ve izlenilebilirliği hala var ki reytinglerde gösteriyor
forumcak))
deniz izliyormuş demekki tüm forumcak birlik olamadık bu konuda)
Çocuklarla ilgili bir durumun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Günümüzde yaşanan birçok olayı uyuşturucu,tecavüz,terör,kan davası vs birçok konuya değiniliyor ve çocuklardan çok büyüklerin ilgisini çekecek konular olduğunu düşünüyorum ben.He tabiki eski reytinglerinden şuanda eser yok ama hala o kalitesini koruyabilen ender dizilerden biri tabi bu benim fikrim
- - - Ekleme - - -
Şunu da eklemek istiyorum dizinin yeni bölümlerini izlemiyorum forumcak olarak birlik olabiliriz sadece tekrarlarına bakıyorum
ŞükürŞunu da eklemek istiyorum dizinin yeni bölümlerini izlemiyorum forumcak olarak birlik olabiliriz sadece tekrarlarına bakıyorum
Forumda yok maalesef başka forumdan arakladımsmile muhteşem )))
Forumda yok maalesef başka forumdan arakladım
yalan dünya haricinde değişiklikler başarı oldu
şimdi eski yerlerinede alsa artık gazı kaçtı işin değişmez durum
kayıp şehir tekrarı var şu an kanal d de izlemek isteyenler izlesin
yapma kardeş kayıpşehirin neresi başarı perşembe için dediklerim
- - - Ekleme - - -
perşembe vadi seyredildiği için ancak bu gece seyredilir kayıpşehir
cuma gününden daha aşağıda reyting almamış
uek in ab si zayıftı uek in ab de alamadığı kadar reyting almış..
bak sana bır ıtırafta bulunayım kayıpşehri cuma günü bende seyredıyordum severımde ama bence perşembeye almakla yanlış yaptılar
kendı adıma diziyi seyretmekten alıkoyuldum resmen .