20 Dakika Ne Zaman Başlıyor?

ya korkuyorum beren perşembe gelemeyecek diye gelsin de gerçekler ortaya çıksın :D tuba ya yazık oldu be perşembe tutsa bile liderlik şansı hiç yok çok çok kötü bi tercih vadi şu an tavan yapıyo hangi mantıkla vadi karşısına geliyo ki ilginç

Dizi yeterli reytingi alması önemli...liderlik için yarışmayacak ..gerekte yok...30 bölüm bu sezon için...seneye asıl bonbayı patlatacak ay yapım...:))
i

bilmiyorum artık babada bebişlere bakamaz ki şans bebeklerin yüzüne güllebilir babalarını va annelerini birlikte görme fırsatı dogabilir :))))

Rahat ol Tuba kızlarınada gereken ilgiyi gösteriyordur.Tuba'yı ve kızlarını ne çok düşünüyorsun böyle gözlerim yaşardı :D

Bunu yazacağını tahmin ettim..sayfayı açtım ve yorumunu gördüm..:)))

Bence daha günü kesin değil....sadece Ağır romanın bittiğini oyuncuları Twıterden bildirdiği için...o güne 20 dakika olacağı tahmini ile yapılmış bir haber bu..tabiki olabilirde ama kaynağı nerdir..kimdir belirsiz...

ben bebekler açısından yazdım. Allah demek bebekler i çok seviyor annalarını alıyor babalarını veriyor. umarım Allah bebekleri çok çok çok sevmiyordur :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Rahat ol Tuba kızlarınada gereken ilgiyi gösteriyordur.Tuba'yı ve kızlarını ne çok düşünüyorsun böyle gözlerim yaşardı :D

tubayı değilde bebekleri düşünürüm yazık ananları babaların birlikte bi göremediler kış sezonunda :)))))))

ben bebekler açısından yazdım. Allah demek bebekler i çok seviyor annalarını alıyor babalarını veriyor. umarım Allah bebekleri çok çok çok sevmiyordur :))))))))))))
Bebeklerin masraflarıda karşılanmalı...ya baba yada anne çalışmalı...onurda gayet iyi bakıyordur bebeklere...resimlerden belli oluyordu....tüm bebeklerin yüzleri gülsün Anne ve Babaları ile büyüsünler...

Onur'da boş durmayacakmış.Bir tiyatro oyununa hazırlanıyormuş yani bebekler babalarınıda heran yanlarında göremeyecekler :)

- - - Ekleme - - -

Star aslında salı günü gsnin maçlarınıda D smarta verip o gününe boşa çıkarabilir ve 20 Dakika'ya verebilirdi.Yada Dila'yı salıya alabilirdi

Tuğbayı sevdiğimi söylemedim ki :) Aksine Bereni daha çok severim ama Tuba da iyidir yani :D Sadece Cuma günü 20 Dk. Diladan daha iyi gider demiştim. Perşembe risk sonuçta :)

iyi gitceni nerden biliyon tugbanın hangi dizisi çok iyi gitti de bu kadar gittiyse ' de 10 yılda bir anca anca medya şişirsin bu dizileri bakalım

Onur'da boş durmayacakmış.Bir tiyatro oyununa hazırlanıyormuş yani bebekler babalarınıda heran yanlarında göremeyecekler :)
Şimdi olamadı ama bir süre bebişlerle zaman geçirmeli ki bebekler kendilerini güvende hissetsin...acelesi neymiş Onur beyin..:))

Şaka tabikii...kendi seçimleri yeni işinde Onur beyede başarılar.....

20 dakika lider olamaz Perşembe günleri ama yeterli reytingi alırda 30 bölümü rahat rahat izleriz....iyi bir dizi olacağına eminim....

- - - Ekleme - - -

Star aslında salı günü gsnin maçlarınıda D smarta verip o gününe boşa çıkarabilir ve 20 Dakika'ya verebilirdi.Yada Dila'yı salıya alabilirdi

Niye öyle birşey yapsın ki gs maçı 20 rating alıyo şaka yaptın farzediyorum..

iyi gitceni nerden biliyon tugbanın hangi dizisi çok iyi gitti de bu kadar gittiyse ' de 10 yılda bir anca anca medya şişirsin bu dizileri bakalım
Tubayı yada dizilerini medyanın şişirdiğini hiç görmedim...gayetde uğarışırlar kendisiyle..bugune kadar hep yeterli reytingi aldı Tuba ...özellikle asi çok farklı ve güzel bir diziydi....20 dakikanında kendine has bir güzelliği olacağına eminim....

ay yapımı hafife almayın ezelın senarıstlerını hafıfe almayın bır ay yapım yayınlarını seyretmeyen bırı olarak söylüyorum

İyi bi secim olmus.. Sali tutunamazdi.. Persembe az altarnetif vardi.. İyi gun secimi. İntikam gelene kadar iyi gider sonra coker.. İntikamda gelse bakalim persembe aksamlari ne olacak polat tek kale mactan cikip , 3 lu maca girdiginde suanki rakamlari alabilecekmi...

İyi bi secim olmus.. Sali tutunamazdi.. Persembe az altarnetif vardi.. İyi gun secimi. İntikam gelene kadar iyi gider sonra coker.. İntikamda gelse bakalim persembe aksamlari ne olacak polat tek kale mactan cikip , 3 lu maca girdiginde suanki rakamlari alabilecekmi...

sıralama şöyle olur:
intikam birinci
intikam özet ikinci

20 dakika üçüncü
vadi dördüncü olur :)

şu an en çok rakibi olan dizi kurtlar vadisi en çok reyting alan da kurtlar vadisi rahat ol vadi tavan sorun yok :d

- - - Ekleme - - -

Aynen :) Ay Yapım varsa bu dizi izlenir diyen çok kişi tanıyorum :) belli bir kalite oluşturmuş bir yapım şirketi insanların gözünde

öyle bişey yok öyle olsa son 0 reyting almazdı bu iş yapım şirketine bakmaz :D ay yapımın tutmayan sürüyle dizisi var :D

Dizinin her ne kadar iddiali ve basarili oldugunu düsünsem, Intikam'i geçecegini düsünmüyorum.. Ama Intikam gelene kadar tabii çok basaril sonuçlar elde edebilir :)