20 Dakika Ne Zaman Başlıyor?

Tuba`nın pnünde beren gelene kadar Kayıp Şehir engeli var. Bakalım hele onu geçebilir mi?

Kayıp Şehir önce Umutsuz Ev Kadınlarını geçsin sonra 20 Dakika'ya rakip olsun :D
Ayrıca o dizinin izleyicileride çok tepkili Kadir&Aysel aşkı başlıyormuş bu bölümden itibaren

Bence de 20 Dk. ve İntikamın Perşembe olması Kvpye yarayacak. Ama Berenin gidecek günü yok başka. Pazartesi olabilir mi??

- - - Ekleme - - -

Bence de 20 Dk. ve İntikamın Perşembe olması Kvpye yarayacak. Ama Berenin gidecek günü yok başka. Pazartesi olabilir mi??

demekki tubanın evi yine boş kalmayacak. eşinin dizisi bitiyor bu kez bayragı tuba alıyor. umarım sonu eşi gibi olmaz:))))))))))

Tuba`nın günü hep Cuma olmuştur. Ama bi Stara söz geçiremediler.

Beren`in günü hep Perşembe olmuştur. Kanal D`de Perşembe ne dizi olursa olsun Beren geldiği an o dizi dehlenir.

Tuba`nın Dilayı geçeceğine emin olsalardı Cuma`ya koyarlardı.

Kısacası Beren yine Perşembe olacak. Polattan korkmuyor, Tuba`dan mı korkacak? :D

Cuma olsaydı daha iyi olurdu. Dila Perşembe de Salı da kanalı idare ederdi zaten.

demekki tubanın evi yine boş kalmayacak. eşinin dizisi bitiyor bu kez bayragı tuba alıyor. umarım sonu eşi gibi olmaz:))))))))))
Bunu yazacağını tahmin ettim..sayfayı açtım ve yorumunu gördüm..:)))

Bence daha günü kesin değil....sadece Ağır romanın bittiğini oyuncuları Twıterden bildirdiği için...o güne 20 dakika olacağı tahmini ile yapılmış bir haber bu..tabiki olabilirde ama kaynağı nerdir..kimdir belirsiz...

hobaa süpper :D ben demiştim salı olmayacak diye tahminlerim bu aralar nokta atışı resmen ne desem çıkıyo :D

totalde bizim özeti geçemez yazık oldu tubaya vadi tavan tavan intikamı da ezeriz bunu da :d

Tuba`nın günü hep Cuma olmuştur. Ama bi Stara söz geçiremediler.

Beren`in günü hep Perşembe olmuştur. Kanal D`de Perşembe ne dizi olursa olsun Beren geldiği an o dizi dehlenir.

Tuba`nın Dilayı geçeceğine emin olsalardı Cuma`ya koyarlardı.

Kısacası Beren yine Perşembe olacak. Polattan korkmuyor, Tuba`dan mı korkacak? :D

Tuba'nın Dila'yı geçemeyeceğini düşündüklerine gerçekten inanıyormusun
Star Tv cuma günü en çok izlenen dizi olan Dila Hanım'ı yerinden oynatmak istememiş çünkü perşembe yada salıya geçse Dila Hanım çökerdi :) 20 Dakika ise çok iddalı bir dizi Star'da doğal olarak boş bir gününe koyup o gün iyi reyting oranları almak istemiş :)

ya korkuyorum beren perşembe gelemeyecek diye gelsin de gerçekler ortaya çıksın :D tuba ya yazık oldu be perşembe tutsa bile liderlik şansı hiç yok çok çok kötü bi tercih vadi şu an tavan yapıyo hangi mantıkla vadi karşısına geliyo ki ilginç

bilmiyorum artık babada bebişlere bakamaz ki şans bebeklerin yüzüne güllebilir babalarını va annelerini birlikte görme fırsatı dogabilir :))))

umarım intikam perşembeye gelmez. ikisi birbirini yiyebilir. gerçi ay yapım dizilerini bitirmiyor . tuba bu yüzden şanslı