20 Dakika'dan Heycan Dolu Yeni Bir Tanıtım Daha

Dizinin günü Pazartesi mi yoksa pazartesi başka bi fragman daha mı gelecek? Pazartesi ayyapımın zirvedeki tek dizi KARADAYI var..Ona balta vuracak kadar aptal değillerdir...

Pazartesi dizinin fargmanı yayınlanabilir diye düşünüyorum......şu ana kadar çıkan fargamnalar tanıtım fragmanıydı...şimdi son olarak bölüm fragmanı vermeleri gerekiyor o fragmandada dizinin günü olmalı...Benim düşüncem Perşembe yada Cuma günü...

Pazartesi dizinin fargmanı yayınlanabilir diye düşünüyorum......şu ana kadar çıkan fargamnalar tanıtım fragmanıydı...şimdi son olarak bölüm fragmanı vermeleri gerekiyor o fragmandada dizinin günü olmalı...Benim düşüncem Perşembe yada Cuma günü...

Bu çıkan son tanıtım bölüm fragmanı :) ikinci bir bölüm fragmanı daha çıkacakmış ve dizi yüksek ihtimalle 20 Aralık Perşembe başlıyormuş :)

Bu çıkan son tanıtım bölüm fragmanı :) ikinci bir bölüm fragmanı daha çıkacakmış ve dizi yüksek ihtimalle 20 Aralık Perşembe başlıyormuş :)

eger bölüm fragmanı çıkacaksa en fazla ellerinde yaralanan kişinin nasıl yaralnadıgına dair bir sahne vardır.. başka çarpıcı bişey çıkmaz diziden Ben.ce

eger bölüm fragmanı çıkacaksa en fazla ellerinde yaralanan kişinin nasıl yaralnadıgına dair bir sahne vardır.. başka çarpıcı bişey çıkmaz diziden Ben.ce

Hiç belli olmaz :) her yeni tanıtım bir öncekinden çok daha güzel ve ilgi uyandırıcı oluyor Ben.ce

20 Dakika 20'nin uğuruna inanıyor herhalde 20 yıl hapis cezası 20 kasım Melek ve Ali'nin evlilik yıldönümü her tanıtımda 20 ile ilgili bir detay veriliyordu :)
Başlangıç tarihide 20 Aralık hayırlısı olsun bakalım ben çok büyük konuşmuyorum Kvp oranları ortada ama bu dizide mecburiyetten Kvp izleyenler yada başka alternatifi olmayanlar için güzel bir seçenek olacaktır ve ilk 3'de yer alır bölümler ilerledikçe kaçış başladıktan sonrada reyting oranları yükselir

20 Dakika 20 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de kulağa çok havalı geliyor :D yarın veya çarşamba tarihli tanıtım çıkacakmış

star en iyi ihtimal dila hanım seviyesinde bir dizi istiyorsa perşembeye koysun diziyi beren gelince kadın izleyici çalacağından dizi gün değiştirir ya da final

eger perşembe olursa tuba eski yapımcısına karşı olacak. kayıp şehiri artık kanal d başka güne alacak gibi :)))

PERŞEMBE Mİ OLDU YAYIN GÜNÜ ŞİMDİ OOO BEREN VAR TUGBA VAR KV VAR YALNIS YAPTILAR BENCE KV EZER ARTIK İKİSİNİ :d

Neeey! Cuma mı?

Evet bir aptallık daha yaptı Star hayırlı olsun.

Demek ki Faruk Turgut, Dila kesin cumada kalacak derken boş konuşmuyormuş adamın bildiği bir şeyler varmış. :D

20 Dakika perşembe kötü gider. İntikam gelince ne hallere düşer bilemiyorum. :D

Hatta Kanal D akıllılık yapsın İntikam'ı cumaya koysun reyting rekorları kırsın. :D

Son düzenleme: