20 Dakika'dan Heycan Dolu Yeni Bir Tanıtım Daha

Bence fragman çok basarili ve ilgi çekici olmus. Bana göre 20 Dakika dizisinin yayinlanan tanitimlarindan en basarilisi bu.

Bencede katılıyorum en iyisi bu zaten her yeni tanıtım bir öncekinden daha iyi oluyor :)

Fragman Oldukça Profesyonel Olmuş
Hikayeyi de Beğendim
Baba Oğlunu Melek Öldürdü Sanıp İntikam Alacak Hapis SAHNELERİ Süper Olacak .

Fırat Çelik'in sesini çok beğendim doğal bir ses olmuş :)
Hapishane sahneleri belliki Melek için çok zorlu geçecek o sahneleri izlemek için sabırsızlanıyorum :)
Görüntü yönetmeni kalitesini konuşturmuş sinema filmi fragmanı izler gibi oldum

Güzel bir tanıtım olmuş...asıl dizi fragmanını bekliyorum..Pazartesi yayınlanır herhalde...

İntikam'ın fragmanı daha heyecanlı ve güzel, bunda pek heyecan göremedim.

İntikamın aslını izlediğim için beni hiç heycanlandırmadı...bire bire aynı sahneler çekilmiş...diziyi izleyip çakmasını çekmek ne kadar heycan verebilir ki....yada oyuncular kendilerinden ne katabilir....taklit iş bence...:)))

Mesajını şikayet ettim. Star da ki diziler hariç diğer dizileri küçük düşürüp, aşağılayamazsın, berbat falan bu tip kelimelerinden artık rahatsız oluyorum.

et ceza alması imkansız intikam berbat fragmanları çok kötü demek istedigim açık :)))e e

cezadan korkumuz yok kardes :))

et ceza alması imkansız intikam berbat fragmanları çok kötü demek istedigim açık :)))e e

cezadan korkumuz yok kardes :))
Şaka etmedim zaten ama cidden çok rahatsız edici olmaya başladı bu durum. Her hafta aynı yorum 20 dakika İntikamı ezer, İntikam berbat... Ve daha bir çok bunun gibi çirkin kelimeler varda söylemek istemiyorum. Rica ediyorum bir daha kullanma.

Güzel bir tanıtım olmuş...asıl dizi fragmanını bekliyorum..Pazartesi yayınlanır herhalde...

ilk tanıtımlarla son iki tanıtım ayrı kişilerin elinde çıktıgı çok belli ilk 3 tanıtım reklam filmi amerikan filmin fragmanı gibi olmuştu. son iki fragman daha türkleştirilmiş daha sıcak. ama yeterli değil bence. çarpıcı biişey yok. bu fragmanlar diziyi anlatmak, konuyu seyirciye tanıtmak için yapılmış. bence asıl çarpıcı bir fragman daha gerekiyor

ilk tanıtımlarla son iki tanıtım ayrı kişilerin elinde çıktıgı çok belli ilk 3 tanıtım reklam filmi amerikan filmin fragmanı gibi olmuştu. son iki fragman daha türkleştirilmiş daha sıcak. ama yeterli bence yterli değil çarpıcı biişey yok. bu fragmanlar diziyi anlatmak için konuyu seyirciye tanıtmak için yapılmış. bence asıl çarpıcı bir fragman daha gerekiyor

Pazartesi dizinin günü ve asıl bölüm fragmanı yayınlanabilir...şimdi izleyicinin kafasında bir merak uyandı....bence takdikleri doğru...son fragman daha çarpıcı olmalı..olacaktırda....görüntü harika ...oyunculuklarda çok iyi...Ali nin çaresizliği ve düştüğü boşluğu İlker bey çok iyi yansıtmış...o pısırık adam nasıl kaçış planı hazırlayacak merak ediyorum doğrusu...

İntikamın fragmanları daha heyecanlıydı. Ama bu da güzel sayılır. Bence tutacaktır :)

Pazartesi dizinin günü ve asıl bölüm fragmanı yayınlanabilir...şimdi izleyicinin kafasında bir merak uyandı....bence takdikleri doğru...son fragman daha çarpıcı olmalı..olacaktırda....görüntü harika ...oyunculuklarda çok iyi...Ali nin çaresizliği ve düştüğü boşluğu İlker bey çok iyi yansıtmış...o pısırık adam nasıl kaçış planı hazırlayacak merak ediyorum doğrusu...
Dizinin günü Pazartesi mi yoksa pazartesi başka bi fragman daha mı gelecek? Pazartesi ayyapımın zirvedeki tek dizi KARADAYI var..Ona balta vuracak kadar aptal değillerdir...

çok güzel dizi olacak bende izlemeyi çok istiyorum ama salı veya perşembe olacak bu kesinleşti gibi , intikamıda çok istiyorum o da muhtemelen perşembe olacak ama ne yazık ki bu 2 diziden birini izleyemeyeceğim salı biü izliyorum 20 dakika perşembe olsun istiyorum ama intikamda olursa perşembe mecburen bu 2 diziden birini izleyemeyeceğim