Bence fragman çok basarili ve ilgi çekici olmus. Bana göre 20 Dakika dizisinin yayinlanan tanitimlarindan en basarilisi bu.
Bencede katılıyorum en iyisi bu zaten her yeni tanıtım bir öncekinden daha iyi oluyor
Bence fragman çok basarili ve ilgi çekici olmus. Bana göre 20 Dakika dizisinin yayinlanan tanitimlarindan en basarilisi bu.
İntikam'ın fragmanı daha heyecanlı ve güzel, bunda pek heyecan göremedim.
İntikam'ın fragmanı daha heyecanlı ve güzel, bunda pek heyecan göremedim.
Mesajını şikayet ettim. Star da ki diziler hariç diğer dizileri küçük düşürüp, aşağılayamazsın, berbat falan bu tip kelimelerinden artık rahatsız oluyorum.20 dakika fragmanlari çok daha fazla izleniyor
intikam berbat
20 dakika ezip geçer
İntikamın aslını izlediğim için beni hiç heycanlandırmadı...bire bire aynı sahneler çekilmiş...diziyi izleyip çakmasını çekmek ne kadar heycan verebilir ki....yada oyuncular kendilerinden ne katabilir....taklit iş bence...))
Mesajını şikayet ettim. Star da ki diziler hariç diğer dizileri küçük düşürüp, aşağılayamazsın, berbat falan bu tip kelimelerinden artık rahatsız oluyorum.
Şaka etmedim zaten ama cidden çok rahatsız edici olmaya başladı bu durum. Her hafta aynı yorum 20 dakika İntikamı ezer, İntikam berbat... Ve daha bir çok bunun gibi çirkin kelimeler varda söylemek istemiyorum. Rica ediyorum bir daha kullanma.et ceza alması imkansız intikam berbat fragmanları çok kötü demek istedigim açık ))e e
cezadan korkumuz yok kardes )
aman aman muhteşem fox a geçse de halukdan çok fox cu olduğunu görsek be bebişimet ceza alması imkansız intikam berbat fragmanları çok kötü demek istedigim açık ))e e
cezadan korkumuz yok kardes )
aman aman muhteşem fox a geçse de halukdan çok fox cu olduğunu görsek be bebişim
Güzel bir tanıtım olmuş...asıl dizi fragmanını bekliyorum..Pazartesi yayınlanır herhalde...
ilk tanıtımlarla son iki tanıtım ayrı kişilerin elinde çıktıgı çok belli ilk 3 tanıtım reklam filmi amerikan filmin fragmanı gibi olmuştu. son iki fragman daha türkleştirilmiş daha sıcak. ama yeterli bence yterli değil çarpıcı biişey yok. bu fragmanlar diziyi anlatmak için konuyu seyirciye tanıtmak için yapılmış. bence asıl çarpıcı bir fragman daha gerekiyor
Dizinin günü Pazartesi mi yoksa pazartesi başka bi fragman daha mı gelecek? Pazartesi ayyapımın zirvedeki tek dizi KARADAYI var..Ona balta vuracak kadar aptal değillerdir...Pazartesi dizinin günü ve asıl bölüm fragmanı yayınlanabilir...şimdi izleyicinin kafasında bir merak uyandı....bence takdikleri doğru...son fragman daha çarpıcı olmalı..olacaktırda....görüntü harika ...oyunculuklarda çok iyi...Ali nin çaresizliği ve düştüğü boşluğu İlker bey çok iyi yansıtmış...o pısırık adam nasıl kaçış planı hazırlayacak merak ediyorum doğrusu...