"İntikam" Dizisinin Bel Kemiği Beren'den Sonra Bu Oyuncu Olacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
"İntikam" Dizisinin Bel Kemiği Beren'den Sonra Bu Oyuncu Olacak!

Arzu Gamze Kılınç, İntikam Dizisinin Bel Kemiği Oldu

"İntikam" dizisinin yabancı versiyonu "Revenge"nin bel kemiği olan Victoria Grayson`a dizide Madeleine Stowe hayat veriyor. Bu rolüyle uzun süre medyanın ilgi odağına çevrilen oyuncu dizinin bel kemiği olmuştu

"Revenge" dizisinin yerli versiyonu "İntikam" dizisinde "Emily" rolünü oynayan "Beren Saat"in oynayacak olması gözleri "Victoria" karakterine çevirmişti.

Bu önemli karakteri ise dizide "Arzu Gamze Kılıç" oynayacak. Oyuncu bu zorlu rolü oynayarak sezonun isminden en çok söz ettirecek oyuncusu olmaya aday.

Daha önce "Gönülçelen", "Bir Çocuk Sevdim" gibi dizilerde rol alan oyuncu, "İntikam" dizisinin bel kemiği bir karakterini oynayacak.

"intikam" Ocak'ta Kanal D'de!

634905619921410558.jpg

Son düzenleme:
Keşke daha ünlü bir isim seçilseydi. Tam Nebahat Çehre'lik roldü aslında ama... :)
Evet, dün ben de söylemiştim.

Nebahat Çehre`ye yakışır bir rol ancak bu karakterin öpüşme sahneleri falan olacak galiba, o yüzden Nebahat Çehre`yi uygun görmemişlerdir.

Aslında daha iyi bir alternatif Hatice Aslan`dı. Ama o Lale Devrinde :)

41 Dizisi Nebahat Çehre İçin Hayal Kırıklığı Olacak :(
Pek Tanınmıyor Ama Rolün Üstesinden Gelecektir

Keşke daha ünlü bir isim seçilseydi. Tam Nebahat Çehre'lik roldü aslında ama... :)

zerrin tekindor olmalıydı harika olurdu ama arzu gamzeyide görmek lazım bakarsınız muhteşem iş çıkarır

belkemiğine değilde ince belli birine ihtiyaç var :))

Evet, dün ben de söylemiştim.

Nebahat Çehre`ye yakışır bir rol ancak bu karakterin öpüşme sahneleri falan olacak galiba, o yüzden Nebahat Çehre`yi uygun görmemişlerdir.

Aslında daha iyi bir alternatif Hatice Aslan`dı. Ama o Lale Devrinde :)

Kesinlikle Hatice Aslan bu rol için süper olurdu :)

ne yarıştıronuz :d hatice aslan daha iyi bence zerrin tekindor victorğia görgüsüz olsa dhaa iyi oldu

hatice aslanın yüz tipi pek güzel değil itici duruyor ama çok iyi oyuncu ve yüzü saymasak manken gibi

zerrinde mükemmel oyuncu ve yüzüyle birlikte manken gibi :)

- - - Ekleme - - -

Evet oda olabilirdi. Kısacası Arzu Gamze Kılınç rol için pek uygun değil.

tiyatro kökenlidir ben şimdiden arzu gamze olmamış diyemiyorum izleyip görmek lazım muhteşem bir oyun sergileyebilir :)

hatice aslanın yüz tipi pek güzel değil itici duruyor ama çok iyi oyuncu ve yüzü saymasak manken gibi

- - - Ekleme - - -

tiyatro kökenlidir ben şimdiden arzu gamze olmamış diyemiyorum izleyip görmek lazım muhteşem bir oyun sergileyebilir :)

hah işte itici olmalı şeytan giibi kadın victoria :d

- - - Ekleme - - -

Bakalım izleyip görücez :)

ne berenin nede gamzeniin oyuncuşugu orjinalindeki gib olmaz hatata lydia oynyacak olanda öyle. tabi brene parayı basınca diğerleri için bütçer kalmamış kanal d de :))))))))) allah aşkı lydiayı didem uzel oynabilir mi komedi gibi :)))))))))