yparla başlayıp yaparla bitirmişin 3 zaman kullanmışın 4.yü unutmuşu n ama sen o espriden tğrkiye daha ahlaksız olacak yorumu çıkarmışın alkışlayayım en iyisis:Uanlayacağımı anladım anlatmak istediğin buna çıkar![]()
Hala kalını mı makbul, uzunu mu makbul davası yapıyorsunuz ya![]()
Allah affetsin sizi ne diyeyim ben![]()
ne alaka herkese dizi yapılmaz zatren her kesime hitap eden dizide yok
100 yıl önce nasıl bi zehir atmışlarsa içimize acısını hala çekiyoruz.
- - - Ekleme - - -
Daha fazla siyasete girmek istemiyorum ceza alacam şimdi zor tutuyom kendimi.
100 yıl önce nasıl bi zehir atmışlarsa içimize acısını hala çekiyoruz.
- - - Ekleme - - -
Daha fazla siyasete girmek istemiyorum ceza alacam şimdi zor tutuyom kendimi.
en azından deneseler keşke
Uzunun uzunluğu önemli kankahangisi aga
- - - Ekleme - - -
cümlemizi reyiz cümlemizi
ben bağlamıyorum gördüğün gibi diğer arkadaşlar bağlamış senn gibi![]()
tabi yiyecek o zaman rtük mü vardı varsa da işleyişi kötüymüş
Anlamadığını bu kadar belli etmeseydin iyiydi ya adam ne demiş sen ne demişsin !Tutma konuş 100 yıl önce ne zehri atılmış içimize? Fransız mı olmak istiyordun, İngiliz mi? Kim yıktı hayallerini?
Bak anlamak mi istemiyosun SEN ACTIGIN BÜTÜN KONULARINDA HEP MY YI TARTISMAK istiyorsun bu yüzden bütün konularinda hep my gizli
Tutma konuş 100 yıl önce ne zehri atılmış içimize? Fransız mı olmak istiyordun, İngiliz mi? Kim yıktı hayallerini?
Anlamadığını bu kadar belli etmeseydin iyiydi ya adam ne demiş sen ne demişsin !
Bak anlamak mi istemiyosun SEN ACTIGIN BÜTÜN KONULARINDA HEP MY YI TARTISMAK istiyorsun bu yüzden bütün konularinda hep my gizli
arkadaşlar şu an xemrexxx e hit kazandırıyoz konuya daha yorum yapmayalım amacı bu daha da yorum yok.
Ne ? Bundan sen bişey anlamışsındır umarım ?anlamayanlar belli kimse birilerini değerlerine uymuyor diye ceza alamaz ortaçağ mantığıdır bu
Anlamadığını bu kadar belli etmeseydin iyiydi ya adam ne demiş sen ne demişsin !
Hayırdır berkan nerden çıktı sende bu takas düşmanlığı. Neyin acısı bu anlamadımGözlerinde sorun mu var acaba? Asmalı Konak ve Öbgz yazısını görmedin mi?