Polat Şaşmaz
Favori Üye
Nerden alıyorsun parayı sen? Bankadan mı çekiyorsun?
Sırrımız işte orada yiğen.
Orçun seni kandırmışlar senin illuminatiyle falan alakan yok.
5 liraya o işler olur mu seninki geometri öğretmeni falandır.
Nasıl yok olm. Bana da üçgen çizdiriyorlar işte.
Nasıl yok olm. Bana da üçgen çizdiriyorlar işte.
Noktadır o nokta.Biz üçgenin içine göz çiziyoz ama. 😎
Benim sorularıma cevap verecek yok mu
kademe atlama ve para artırma işlerini ne yaparak yaparız :suspicion: bi de neden pişman oluyonuz ya ne güzel [8D] para fln hayat size güzel.bi de beyin kontrolünü istediğimiz gibi yapabilir miyiz (e)
bi de son olarak tanrı var mı ve ölünce ne oluyor :concern::concern:
21 Arlalıkta ne olacak çok merak ediyorum :jaded:
Hangisi ?? Unutmusum bakim bakim bende gülim 80'lerden kalma bi fotosu daha vardi...Onu bulamadım@Forumdash Seda Sayanın yine böyle bir fotoğrafı vardı sen de "Yokum bacım" demiştin Süperdi ya hala gülüyorum
Hangisi ?? Unutmusum bakim bakim bende gülim 80'lerden kalma bi fotosu daha vardi...Onu bulamadım
Seda bunlarin öncüsü ya o yuzden ilkler unutulmaz Ayrılmış sanırım baksana kadın daha populer değil...Sonlarini böyle yapıyorlar heralde..Britney kel oldu eminem'in gözler fırladi korkudan..Sen dememişsin Buğra demiş Senin Seda Sayanla alıp-veremediğin mi var? Kadının tek gözlü fotolarını koyuyorsun hep
https://fav10.net/f531/illuminati-desifreleri-157683/sayfa8 Bu konuda işte
Britney neden kel oldu?
Seda bunlarin öncüsü ya o yuzden ilkler unutulmaz Ayrılmış sanırım baksana kadın daha populer değil...Sonlarini böyle yapıyorlar heralde..Britney kel oldu eminem'in gözler fırladi korkudan..
Bi ara populeritesini filan yitirmişti..Bilmıyormusun o dönemi ?Britney neden kel oldu?
@Forumdash Seda Sayanın yine böyle bir fotoğrafı vardı sen de "Yokum bacım" demiştin Süperdi ya hala gülüyorum
Bi ara populeritesini filan yitirmişti..Bilmıyormusun o dönemi ?