Illuminati üyesiyim gençler sorularınızı alayım

Benim sorularıma cevap verecek yok mu

kademe atlama ve para artırma işlerini ne yaparak yaparız :suspicion: bi de neden pişman oluyonuz ya ne güzel [8D] para fln hayat size güzel.bi de beyin kontrolünü istediğimiz gibi yapabilir miyiz (e)

bi de son olarak tanrı var mı ve ölünce ne oluyor :concern: :concern:

21 Arlalıkta ne olacak çok merak ediyorum :jaded:

Benim sorularıma cevap verecek yok mu

kademe atlama ve para artırma işlerini ne yaparak yaparız :suspicion: bi de neden pişman oluyonuz ya ne güzel [8D] para fln hayat size güzel.bi de beyin kontrolünü istediğimiz gibi yapabilir miyiz (e)

bi de son olarak tanrı var mı ve ölünce ne oluyor :concern::concern:

21 Arlalıkta ne olacak çok merak ediyorum :jaded:

Cevap verdik soruna görmedin mi ? :D

Teşkilata katıldığından itibaren ne kadar çok üye getirirsen ne kadar süre orda vakit geçirirsen o kadar kolay kademe atlarsın ve paran artar. Giren pişman oluyor sen deneme. :D

Tanrı var tabi olmaz mı :D

21 aralıkta bi şey olmayacak özel bilgi aldık rahat ol. :D

Seda Sayan'da İllumanist olmuş doğru mu??? Resimde ayaklar baş mı olacak demek istemiş ne demiş?

tumblr_mczwljNYIi1roaupdo1_500.jpg

@Forumdash Seda Sayanın yine böyle bir fotoğrafı vardı sen de "Yokum bacım" demiştin :D Süperdi ya hala gülüyorum :D

@Forumdash Seda Sayanın yine böyle bir fotoğrafı vardı sen de "Yokum bacım" demiştin :D Süperdi ya hala gülüyorum :D
Hangisi ?? Unutmusum bakim bakim bende gülim:X:X 80'lerden kalma bi fotosu daha vardi...Onu bulamadım:(

- - - Ekleme - - -

Edit: Onu buğra demiş ben resmi paylaşmişim:X:X