"İntikam" Tanıtım Fragmanları

suskunlar ezel çakmasıydı finish :d artık bu intikam işleri tutmaz :D
berkann çakma nasıl olur ben mi öğretecem sana ilk çıkanı taklit eden çakma olur :d

Ezelin kendisi çakma senin haberin yok :D

Kime sorsan söyler zaten Ezelin çakma olduğunu

Son düzenleme:
Şimdi Tubacı olduğum için ne söylesem art niyet aranacak ben Revenge izlemedim ama izleyenler tanıtımların sahnelerin hatta kıyafetlerin bile çok benzediğini yazmış ve Revenge izleyenler için dizinin hiçbir heycanının kalmayacağını dizinin en büyük eksilerinden biride bu olacak.Ayrıca tüm tanıtımlardan aldığım soğuk kasvetli havayı son tanıtımdada aldım.Nejat İşler'de çok yaşlı geldi gözüme ne olmuş bu adama böyle dedim :D

Yahu bizim domestik ev hanımları ne bilir Revenge'i mevenge'i. :D

Herkes oturur yine izler.

Revenge'i izleyenler bile izler. :D

Fragman harika ilgi çekici. Dizinin izleyici kitlesi geniş olacak. 20 Dakika'nın fragmanları gibi sönük ve donuk değil en azından.

Şimdi Tubacı olduğum için ne söylesem art niyet aranacak ben Revenge izlemedim ama izleyenler tanıtımların sahnelerin hatta kıyafetlerin bile çok benzediğini yazmış ve Revenge izleyenler için dizinin hiçbir heycanının kalmayacağını dizinin en büyük eksilerinden biride bu olacak.Ayrıca tüm tanıtımlardan aldığım soğuk kasvetli havayı son tanıtımdada aldım.Nejat İşler'de çok yaşlı geldi gözüme ne olmuş bu adama böyle dedim :D

revenge de heyecan daha yeni başlıyor initative yeni ortaya çıktı gerçek düşmanlar haattta daha 1 üyesi ortaya çıktı + oalrak o dizdeki ilk sezondaki heyecanla türkiyede 3 sezon çekilir

Gençmiş bende yaşlı sandım Nebahat Çehre, Hatice Aslan denilince. :)

Gönülçelende Tubanın annesiydi :) bu role Nebahat Çehre çok yakışırdı. Hatice Aslan da

- - - Ekleme - - -

Fragman harika ilgi çekici. Dizinin izleyici kitlesi geniş olacak. 20 Dakika'nın fragmanları gibi sönük ve donuk değil en azından.

+1 Aynen

Türkiyedeki herkeste Revenge'ye kitlenmiş izilyor zaten. Ben daha adını duymamıştım

Bu işler sırf ev hanımları ile bitseydi.Bir çok dizi tutardı :)
Ev hanımlarını küçümseme artık dizilerde seyir kalitesi arttı.Her iş beğenilmiyor senin küçük gördüğün ev hanımları bile kaliteli bir dizi izlemek istiyor.Ayrıca Beren Saat,Mert Fırat,Nejat İşler'in genç kesimden binlerce takipçisi var.Onların elbette Revenge'den haberi vardır :) ayrıca internet diye bir şey var ordan neler olacak bitecek herşeyi öğrenmek mümkün
Nedense İntikam'a bir eleştiri gelince hemen 20 Dakika'ya sarıyorsunuz rahat olun biraz nasıl olsa 'TUTMAYACAK BİR DİZİ' sizin gözünüzde :) ne diye bu kadar taktınız kafaya 20 Dakika'yı sana 20 Dakika tanıtımları soğuk gelmiş olabilir banada İntikam çok soğuk ve kasvetli geldi bana tanıtımları Şüphe dizisini hatırlattı :)

Ev hanımlarını küçümseme artık dizilerde seyir kalitesi arttı.Her iş beğenilmiyor senin küçük gördüğün ev hanımları bile kaliteli bir dizi izlemek istiyor.Ayrıca Beren Saat,Mert Fırat,Nejat İşler'in genç kesimden binlerce takipçisi var.Onların elbette Revenge'den haberi vardır :) ayrıca internet diye bir şey var ordan neler olacak bitecek herşeyi öğrenmek mümkün
Nedense İntikam'a bir eleştiri gelince hemen 20 Dakika'ya sarıyorsunuz rahat olun biraz nasıl olsa 'TUTMAYACAK BİR DİZİ' sizin gözünüzde :) ne diye bu kadar taktınız kafaya 20 Dakika'yı sana 20 Dakika tanıtımları soğuk gelmiş olabilir banada İntikam çok soğuk ve kasvetli geldi bana tanıtımları Şüphe dizisini hatırlattı :)

sen mesajın başında bel,rt,yon tuba fanlığını :D
20 dakikadaki gibi cezaevleri tuba gibi mahkumlar çııkınca devamö edelim bu muhabbete

Dizi olur beklenini veremesi daha kötüsü olur tutmasa, Kanal D yerle bir olur. Son kozu bu dizi...

Ev kadınlarını küçümsemek mi? Tam tersi ev hanımlarını yücelttim sen lafları neresinden anlıyorsun. Ev kadınlarının reytingi yüksektir. Erkeklere oranla daha çok tv izliyorlar. Erkekleri yakalamak zordur ama kadınlar dizilere çabuk bağlanır. Haliyle reytingi yükseltirler.

Ev kadınları dahil çoğu insan Revenge'i bilmiyor. Ben de İntikam dizisi çıkana kadar bilmiyordum Revenge'i, Revan da bilmiyormuş. Yani tüm gençler bilecek diye bir şey de yok. Yabancı dizi izlemeyen birçok insan var. Kimseyi de küçümsediğim yok...

20 dakika tanıtımları daha etkileyici olmuş doğruya doğru

- - - Ekleme - - -

Ev kadınlarını küçümsemek mi? Tam tersi ev hanımlarını yücelttim sen lafları neresinden anlıyorsun. Ev kadınlarının reytingi yüksektir. Erkeklere oranla daha çok tv izliyorlar. Erkekleri yakalamak zordur ama kadınlar dizilere çabuk bağlanır. Haliyle reytingi yükseltirler.

Ev kadınları dahil çoğu insan Revenge'i bilmiyor. Ben de İntikam dizisi çıkana kadar bilmiyordum, Revan da bilmiyormuş. Yani tüm gençler bilecek diye bir şey de yok. Yabancı dizi izlemeyen birçok insan var. Kimseyi de küçümsediğim yok...

katılıyorum kadınlar daha çok dizi izler erkekleri yakalamak çok zor konunun vadiyle alakası yok ama erkeklerin daha çok izlediği tek dizi sanırım kadınlar yönelik gerisi

Ben Tubacı olduğumu hiçbir zaman gizlemedim ki :D

tamam sorun da okimse biş idemeden lafı tuba ile başlıyon ayrıca dizideki heyecan kalmaış demişin dizinin hiklayesi daha yeni başlıyor emilynin gerçek düşmanları daha yeni ortaya çıkıyorken nasıl heyecan biter akıl var mantık var arkadaşların demiş demişin türkiyde diziyi izleyenn 100 bin kişi varsa abd de 7-8 milyon sürekli dizi düşşe oradaki rakamda düşer abd de alternatif çok nasıl olsa

Kanal D şu an bu dizi olmadan da ilk 3 kanal arasında ve üç kanal arasında küçük farklar var. Tutarsa liderliği alır tutmazsa alamaz niye yerle bir olsun. :)
perşembe gününü kastederek söylemiş malum kötü yol,veda,uek,kayıp falan :D

farkettiniz mi bilmiyom berenin fragmanlar tuba nın fragmanlarının çakması gibi olmuş :d