"İntikam" Tanıtım Fragmanları

Dizinin yabancı versiyonunun fragmanını izledim. Çok farklılık var

revengenin ilk tanıtım fragmanının hatırlamıyorrum ama dizideki figürlerle aynı köpek sammy bile aynı sonra evin tahtasındaki simge çok benziyor amanda nın babası götrülülrken ki hali conrad ve victoria nın o geceki bakışları birebir aynı

revengenin ilk tanıtım fragmanının hatırlamıyorrum ama dizideki figürlerle aynı köpek sammy bile aynı sonra evin tahtasındaki simge çok benziyor amanda nın babası götrülülrken ki hali conrad ve victoria nın o geceki bakışları birebir aynı

Youtubeda izledim. Evet aynılıklar da çok, farklılıklar da

Keşke İntikam alacağı kadını Nebahat Çehre oynasaydı yaa :(

Youtubeda izledim. Evet aynılıklar da çok, farklılıklar da

Keşke İntikam alacağı kadını Nebahat Çehre oynasaydı yaa :(
aynen türkiyede o rtolü kaldıracak 3 kadın var nebahat çöehre-hatice aslan-zerrin tekindor ama belki bu da iyi çıkar d yapıma güveniyrum

İkisi de severek izlediğin diziler işte daha ne? İkisi de reytingli diziler. Bu ne çelişki?

- - - Ekleme - - -

İkisi de severek izlediğin diziler işte daha ne? İkisi de reytingli diziler. Bu ne çelişki?
suskunlar ezel çakmasıydı finish :d artık bu intikam işleri tutmaz :D
berkann çakma nasıl olur ben mi öğretecem sana ilk çıkanı taklit eden çakma olur :d

Fragmanlarda beğenmedim yön Beren hep aynı şeyi tekrarlıyor 4 fragmanda da dikkatimi çekti gereksiz olmuş..

suskunlar ezel çakmasıydı finish :d artık bu intikam işleri tutmaz :D
berkann çakma nasıl olur ben mi öğretecem sana ilk çıkanı taklit eden çakma olur :d

İlk çıkan Revenge işte. Demek Karadayı da Revengeden görüp taklit etmiş.
Sen benim anlatmak istediğimi anladın mı :D

taklitler aslını yüceltir beyler :D nd :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

nd gersinden sözle bitir bence sen bu geceyi:d
aslına gelirsek herpsi monte cristo kontuna dayanıyor hatta ezel birebir aynısı onun revenge de karadayı da ondana raklamış senaryoyu :d

Şimdi Tubacı olduğum için ne söylesem art niyet aranacak ben Revenge izlemedim ama izleyenler tanıtımların sahnelerin hatta kıyafetlerin bile çok benzediğini yazmış ve Revenge izleyenler için dizinin hiçbir heycanının kalmayacağını dizinin en büyük eksilerinden biride bu olacak.Ayrıca tüm tanıtımlardan aldığım soğuk kasvetli havayı son tanıtımdada aldım.Nejat İşler'de çok yaşlı geldi gözüme ne olmuş bu adama böyle dedim :D