Aşk-ı Muhteşem 3.Bölüm (+13)

iyi ozaman bende seviyeli mesajlara devam ederim :)

nerde kalmıştık aile içi saadeti tartışıyorduk

evet günümüzde çekirdek aile haline dönüşmüş olan sosyal yapının en küçük birimi ailede bazı ilişkiler sadece aile içinde kalmalı toplumun sağlıklı bir şekilde kendini geliştirmesi için ailenin korunmasına ihtiyaç var bu yüzden yorumlarıızda sakıncalı alanları ihlal etmemeli ihlal edenleri uyarmalıyız ..

sonra gelelim şeylere şey işte sen şetmişindir :d

sonra gelelim şeylere şey işte sen şetmişindir :d

evet ben o konuyuda ele aldım çeşitli defalar arz ettiğim gibi basit görünen olaylar yüzeysel bakış açısı ürünüdür konuyu enine boyuna ele aldığımızda sende göreceksinki bazı kavramların net olarak ifade edilememesi duygu karmaşasına yol açıyor

mesela burda prenses bülent hanımefendiyi ele alalım kocasıyla doğru bir iletişime geçebilseydi mutluluğu başka yerlerde aramayacaktı tek sorun iletişim eksikliği

evet ben o konuyuda ele aldım çeşitli defalar arz ettiğim gibi basit görünen olaylar yüzeysel bakış açısı ürünüdür konuyu enine boyuna ele aldığımızda sende göreceksinki bazı kavramların net olarak ifade edilememesi duygu karmaşasına yol açıyor

mesela burda prenses bülent hanımefendiyi ele alalım kocasıyla doğru bir iletişime geçebilseydi mutluluğu başka yerlerde aramayacaktı tek sorun iletişim eksikliği

darksaal bakmıyor atış serbest :d

ümsek falan kalmaz :d darksaal kış kış :d

yani tümsek derken ferahlık anlamında çevreyi görebilecek bir mevzi elde ederse dünyayı daha iyi bir bakış açısıyla süzer ve değerlendirmelerini yaparken daha sağlıklı sonuçlara ulaşır o manada tümsek bir örnektir ..

hmm +13koydum biraz inndirim yapsan :d

bence daha duyarlı davranman gerekiyor forumda genç ve toy insanlar mesajlarımızdan olumsuz yönde etkilenebilir bunu ne sen ne ben isteriz elbette o açıdan özellikle aile dizisi hazırlamaya özen göstermeliyiz dikkatsiz davranan arkadaşları uygun bir dille uyarmalıyız ..

bence daha duyarlı davranman gerekiyor forumda genç ve toy insanlar mesajlarımızdan olumsuz yönde etkilenebilir bunu ne sen ne ben isteriz elbette o açıdan özellikle aile dizisi hazırlamaya özen göstermeliyiz dikkatsiz davranan arkadaşları uygun bir dille uyarmalıyız ..
hmmm ben de burada bilgilendirme yapıyom işte gençler korumasız sex yaparsa silem gibi ibr anda üç çcuk sahibi olur :d

hmmm ben de burada bilgilendirme yapıyom işte gençler korumasız sex yaparsa silem gibi ibr anda üç çcuk sahibi olur :d

bu bülenti bir an önce hallet öldürüyormusun napıyorsun dinden imandan çıkaracak bizi :))

yada aile kadını olsun aklı başına gelsin hızına engel olsun biraz:) ne bulursa götürüyor ne fosseptik kadındır bu :)))

bu bülenti bir an önce hallet öldürüyormusun napıyorsun dinden imandan çıkaracak bizi :))

yada aile kadını olsun aklı başına gelsin hızına engel olsun biraz:) ne bulursa götürüyor ne fosseptik kadındır bu :)))

ya aslında stv den teklif geeldi biz onu imana gitiririz bize gönder diye ama :D

prenses bülent ak sakallı dedeyi bile kötü yola sürükler, gitsin gitmesinede bir ay sonra stv +18kanalına döner :))

şimdi zaten başşaman tokoz u baştan çıkarmış kadın orada da rahat durmaz sonra stv de kırmızı noktalı yayınlar başalr reyting tavan falan :d