"İntikam" Tanıtım Fragmanları

Tamam doğru demişin;

@Beyazsoy "şimdilik" öyle Beren yok karşisinda olsun öyle konuşalım...

bunlar berenin gölgesiyle kapışıyor, berenin kendisi gelince hiçbiri ortada kalmayacak:))

o zaman bak sıraya girmiş uçankuş reytinglerinde biz ne kadar çok almışız derler :)

dünyada kimsenin haberi bile yokken vadiden.... çok izlendiklerini açıklarken bile pana öyle dedi diye kendilerini tatmin ediyorlar :)

Muhteşemdi. Beren Saatin samimi oyunculuğuna bayılıyorum. Ocak gelse de izlesek :D

Offf Harika bir tanıtım olmuş. Yine söylüyorum A/B`de zirve bu dizinin. Totalde hikaye oturunca belki :)

Müzikler harika

Muthiş fragman olmuş..Nolan karakteride cuk oturmuş resmen..Hikayede hiç bir değişikli yapılmamiş anlaşilan.Herşey orjinaliyle birebir resmen..Emily'nin küçüklüğü için niçin sari saçli bi kız secilmiş? 😕 o kızda harbi harbi revenge'deki ufaklıga benzıyor sanki..Nejat sırıtır dizide diyordum ama olmuş..Süper bi dizi süper otesi versiyon süper perşembe akşamlari bizi beklıyor olacak...

Beren

Muthiş fragman olmuş..Nolan karakteride cuk oturmuş resmen..Hikayede hiç bir değişikli yapılmamiş anlaşilan.Herşey orjinaliyle birebir resmen..Emily'nin küçüklüğü için niçin sari saçli bi kız secilmiş? 😕 o kızda harbi harbi revenge'deki ufaklıga benzıyor sanki..Nejat sırıtır dizide diyordum ama olmuş..Süper bi dizi süper otesi versiyon süper perşembe akşamlari bizi beklıyor olacak...

Beren

fragman çok çok güzel olmuş..

ayrıca forumdash genelde küçükken sapsarı saçları olanlar büyüdüğünde renkleri siyaha dönüyor buna en yakın tanık benim :))

haberleri izlerken gördüm 3.fragmanı tek kelimeyle kötü olmuş
1.20 dakikaya çok benzettim
2.müzikler çok kötü
3.tipler kötü
4.bu diziyi halk izlemez
totalde vadi bunu rahat 2 ye katlar belki 3 e
başarılar :D

son fragmanda gösteriyor ki dizi aşk-ı memnunnun çakması olmuş ayrıcca beren dizide kimseyle yakışmamış

çekemeyenler yanlarına çanak anten alıp gelsin :))

mükemmel ötesi tüm fragmanlar dörtdörtlük :)

halk bu diziyi izlemez babasının mı intikamını alacak
karadayı copy paste :d

" Bu Hikayede Hiç Kimse Affedilmeyecek! "

Bunu derken Vadiyi kast ediyor. Yani Beren affetmez

A/B böyle:
argue15rx.gif
165fp7.gif

Total böyle olur:
argue23qn.gif

fragman çok çok güzel olmuş..

ayrıca forumdash genelde küçükken sapsarı saçları olanlar büyüdüğünde renkleri siyaha dönüyor buna en yakın tanık benim :))

Yok buyudugunde saçda boyatır onu kusur olarak söylememiştim:X Bi forumda da Beren'in küçüklüğü için geçen sene Osman'ın okulda aşık oldugu kız oynar diye bişiler yazılıyordu...