takas aga bizim sayemizde hit yapıyolar mesaj yazmayalım no destek
aga olan oldu artık bırak sevinsinler aga inan şu kazandırdığım hit lerden biraz bana gelse süper olcak
vadideki oyunculuklarla kıyaslanamaz orası kesin
- - - Ekleme - - -
senin cümleni dikkate almaya hiç gerek yok daha deminki konuyu gördük milleti kandırıyo aklı sıra
hımm tüm oyunculuklar değil ama bazıları iyiydi. hepsine iyi demek zor.. özelikle küçük osmanın oyunculuguna hiç bir çocuk su dökemez .. zaten yazımda oyunculuga laf atmadım dikkat edersen sadece hikayeyi yazdım ve yorum yapmadım ))))))) hikayenin kalitesiz oldugu senin fikrin olsa ))
Asıl demek istediğim duruma göre bir diziyi övdüğün veya yerdiğin ? Burada takas'n yanında olmak istedin ve öyle davrandın gibi.
beyazoy,kreys,endgame,XanTier iyi geceler
destere xem re size de hadi acıdım
Diğer oyuncular hakında ne dedin bilmem hala Osman hakkında aynı düşünceleri savunuyorsun...Bense hala aksinihımm tüm oyunculuklar değil ama bazıları iyiydi. hepsine iyi demek zor.. özelikle küçük osmanın oyunculuguna hiç bir çocuk su dökemez .. zaten yazımda oyunculuga laf atmadım dikkat edersen sadece hikayeyi yazdım ve yorum yapmadım ))))))) hikayenin kalitesiz oldugu senin fikrin olsa ))
beyazoy,kreys,endgame,XanTier iyi geceler
destere xem re size de hadi acıdım
günaydın orda sabah oldumu kreys ) erken uyanmışsın )
günaydın orda sabah oldumu kreys ) erken uyanmışsın )
bu yorumları yaparak arkadaşlığımızı bozmaya çalışmayın beyazsoy oyuna gelme aga sakın bu numaraları çok gördük
Vadi bereni çatır çatır parçalayacak
Vadi bereni çatır çatır parçalayacak
Eleştiri sana değildi, üstüne alınmana gerek yok.
beyazsoya bir mesaj yazdım beyazsoy kayboldu ortadan keşke yazmasaydım ) kaybettik bir kişi )