"İntikam" Tanıtım Fragmanları

hımm tüm oyunculuklar değil ama bazıları iyiydi. hepsine iyi demek zor.. özelikle küçük osmanın oyunculuguna hiç bir çocuk su dökemez .. zaten yazımda oyunculuga laf atmadım dikkat edersen sadece hikayeyi yazdım ve yorum yapmadım :)))))))) hikayenin kalitesiz oldugu senin fikrin olsa :)))

Asıl demek istediğim duruma göre bir diziyi övdüğün veya yerdiğin ? Burada takas'n yanında olmak istedin ve öyle davrandın gibi. :)

beyazoy,kreys,endgame,XanTier iyi geceler :D
destere xem re size de :d hadi acıdım :d

Asıl demek istediğim duruma göre bir diziyi övdüğün veya yerdiğin ? Burada takas'n yanında olmak istedin ve öyle davrandın gibi. :)

bu yorumları yaparak arkadaşlığımızı bozmaya çalışmayın beyazsoy oyuna gelme aga sakın bu numaraları çok gördük :D

hımm tüm oyunculuklar değil ama bazıları iyiydi. hepsine iyi demek zor.. özelikle küçük osmanın oyunculuguna hiç bir çocuk su dökemez .. zaten yazımda oyunculuga laf atmadım dikkat edersen sadece hikayeyi yazdım ve yorum yapmadım :)))))))) hikayenin kalitesiz oldugu senin fikrin olsa :)))
Diğer oyuncular hakında ne dedin bilmem hala Osman hakkında aynı düşünceleri savunuyorsun...Bense hala aksini :X

beyazsoya bir mesaj yazdım beyazsoy kayboldu ortadan keşke yazmasaydım :)) kaybettik bir kişi :))