1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]01/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]20:00:21[/TD]
[TD="align: center"]21:59:37[/TD]
[TD="align: center"]5,39[/TD]
[TD="align: center"]14,52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Düşmüş :( Lale Devri bu oranları Haketmiyor bence boşlukta izlenmiş yine herşey bitene kadar özet sonra yeni bölüm oh ne ala memleket!!!:bağır::bağır::bağır:

- - - Ekleme - - -

şefkat tepe yine süper oranlar almış bu hafta usturanın yayınlanmasıyla 1 reyting usturaya gitmiş haftaya tekrar yükselir ve 2. olur
inşALLAH

şefkat tepe sbt de cosunca merak ettim biraz baktım . ilk kez izledim sanırım tek türkiyenin devamı ama senaryo çok kötü. seslendirme fecaat . yakisıklı komutanin söyledikleriyle agzi uymuyor. ab nin ızlememesı normal.

ben izledim düşüşün sebebi budur :)

berbat bişeydi :)
senden güzel :d :d

- - - Ekleme - - -

şefkat tepe sbt de cosunca merak ettim biraz baktım . ilk kez izledim sanırım tek türkiyenin devamı ama senaryo çok kötü. seslendirme fecaat . yakisıklı komutanin söyledikleriyle agzi uymuyor. ab nin ızlememesı normal.
aynen senaryosu biraz daha iyi olsa a/b dede izlenirdi!

lale devri aşk ne hacılar bir bölüm izlemdik di,zi 3 e bölünmüş :d
bbeb gene iyi gitmiş
macun zirvede ama yetenk sayısı azalıyor her geçen gün
şefkat tepe stv yi ihya etmiş gene
alev alev yerle yeksan olmuş :d

lale devri aşk ne hacılar bir bölüm izlemdik di,zi 3 e bölünmüş :d
bbeb gene iyi gitmiş
macun zirvede ama yetenk sayısı azalıyor her geçen gün
şefkat tepe stv yi ihya etmiş gene
alev alev yerle yeksan olmuş :d

alev alev e tns ayıp ediyor reytinglerinde oynama yapmış tns çok oynak çıktı :))

lale soğanını sen izliyordun sanırım dün çınar toprak evleniyordu ama türkiye şartlarında iki erkeğin evlenmesi yasak olduğu için o kısmı +18 diye ayrı bir bölüm olarak yayınlamışlar :))

alev alev e tns ayıp ediyor reytinglerinde oynama yapmış tns çok oynak çıktı :))

lale soğanını sen izliyordun sanırım dün çınar toprak evleniyordu ama türkiye şartlarında iki erkeğin evlenmesi yasak olduğu için o kısmı +18 diye ayrı bir bölüm olarak yayınlamışlar :))
nikah şahitleri de selin otuzbiroğullarıymış hatta :d

şu lale devri aşk neyin nesi acaba.... son sahneyi mi bölmüşler...yoksa kolaj mı yapmışlar..... ama 18 dakika ne sahnesiymiş bu kadar....fox bulmuşbir dizi sömürdükçe sömürüyor ....

18 dakika sürmemiş, 00.18'de dizi bitmiş. :)

Diziyi geriden başlatmışlar, sadece 4 dakika sürmüş "Lale Devri Aşk"

Bence alkislanilmasi geregi duyulan tek yapim ustura kemal :d :d :d bide obgzk'yi sollar diyenler vardi 3. Haftasinda dizinin suratina bakmiyolardi :d

dua et günü değişti yoksa ustura geçecekti o olmadı biü geçiyo sorun değil :d her şekilde öbgzk ezilecekti :d

Yeteneksizsiniz Türkiye her zamanki gibi zirvede yer almış.
Bbeb zirve takibini sürdürmüş.
Lale Devrinde Ahmet ağzının payını aldığından dolayı yükselme var + Toprak Çınar yakınlaşması oldukça yükselme sürecektir.
Alev Alev'i Pc'den izledim senaristler ilerleyen bölümlerde ne yapacaklar çok merak ediyorum herşey açığa çıktı.
Ustura Kemal de çok yakında bitecektir.