Padişahlar Veled-i Zina'dır

osmanlı mükkemel bir devlet değil. tamda isilam devletide denemez.. her devleti şartlarına göre degerlendireceksin. hadım edilen insalar osmanlıda istihdam edilirdi . bu zamnda da istihdam ediliyor ama e-5 de :(( hangisi modern düşünmek lazım

Bence her türlü hadım etmek yanlış. Çok acımasızca bence :(

o kadar muazzam ve denildiği kadar muhteşem olsaydı bu konuya da el atardı :D

osmanlı muazzam bir devlet değil bunu kim iddia etti ki. zaten osmanlı islam kurallarını tam layıgıyla uygulayan bir devlet de değildi. çok hataları var. ve yüzden de yıkıldı..muhteşem devlet yıkılır mı

- - - Ekleme - - -

Bence her türlü hadım etmek yanlış. Çok acımasızca bence :(

bu devirde bunu tartışmak anlamsız. bu islamca yasak zaten. ama osmanlı kendi yapmasa bile köle tüccarlarına bu konuda yol açmış olma olasılıgı var.

osmanlı muazzam bir devlet değil bunu kim iddia etti ki. zaten osmanlı islam kurallarını tam layıgıyla uygulayan bir devlet de değildi. çok hataları var. ve yüzden de yıkıldı..muhteşem devlet yıkılır mı

- - - Ekleme - - -

bu devirde bunu tartışmak anlamsız. bu islamca yasak zaten. ama osmanlı kendi yapmasa bile köle tüccarlarına bu konuda yol açmış olma olasılıgı var.

hmm ama yorumlardan kusursuzmuş gibi anlaşılıyor :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

hmm ama yorumlardan kusursuzmuş gibi anlaşılıyor :D

Bence adam haklı istedikleri kadar cariye alabiliyorlar ya da köle ne derseniz deyin istediklerinden çocuk yapabiliyorlar ve nikah filan yok.Kıvırmaya gerek yok gerçek bu.Bir de islam da en fazla 4 eşlilik yok muydu? 20 tane eş alan padişahlar var...

açıklmasını yaptık yahuu biraz formu oku.. islama göre istediğin kadar köle yani cariye alma hakkın var ama sadece 4 tane hür kadın alabiliyorsun