29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Tekrar Cuma'ya geçer herhalde. Ve ya Çarşamba, Salı PT2 gibi boş kuşaklara. Çarşamba daha uygun olur bence. Ama olur da dizi reytinglerini daha da arttırırsa kendine başka bir gün PT1'de bile yer bulabilir ki, bu günde Çarşamba olur ama Ay Yapımın Kanal D'de hatrı vardır, Kuzeyi PT2 yapmaz. Çok karışık mesele oldu (b) :D

Daha Monk ve Kahperengi de var. Kanal D'nin işi zor. Arka Sokaklar'ın performansı da önemli olur yeni yerleşim düzeninde. :)

tns sonucu:
4 KAYIP SEHIR KANAL D 21:50:34 23:54:21 4,83 13,4

sbt sonucu:

4 KAYIP ŞEHİR KANAL D 21:50:19 01:37:42 5,99 15

arada yüzde 20 fark oluşmuş reytinga açısından birde umutsuz izlemekiçin ekranı açanlar var. omnunda katarsak sonuç pek abartılacak değil yarın 5-6 arası bir reyting alacak gözüküyor haftaya ise maçın etkisiyle yine 4-5 aralıgına belki daha fazla aşagıya düşer
Başka zaman olsa sıra ve shareye bakarsın, şimdi reytinge bakacağın tuttı. Üşenmemiş bir de en az reyting aldığı bölümü koymuş

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 13.94 , 2) KANALD: 6.61 , 3) TRT1: 4.62 , 4) STAR: 2.61 , 5) SHOW: 1.88

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 13.94 , 2) KANALD: 6.61 , 3) TRT1: 4.62 , 4) STAR: 2.61 , 5) SHOW: 1.88

bakın işte kayıp şehir reklamdayken vadi nasıl coşuyor :))

demekki tüm kanallar kilit vursa kapısına vadi rekor kıracak :))

İşte arada böyle reklam olmayınca reytingler bóyle oluyor, kvp en yakin rakibini ikiye katlamış

vadici arkadaşlarda bir durgunluk bir hüzün görüyorum:) korkmayın birazdan kayıp şehir biter yeniden coşarsınız :))
ya ne durgunluğu olacak ...bizim bi anlık düştü diye 40 gün yas mı ilan edeceğiz....bence düşmeli ki birazcık senaristlerin yapımcıların aklı başına gelmeli..fazla para kudurtmuşbu adamları...cıvıtmaya başladılar....

Kayıp şehirden değil kayıp 1.5 reyting az almış sadece geçen 15ten vadi 5ten fazla artmış kayıpla bi alakası yok

ya ne durgunluğu olacak ...bizim bi anlık düştü diye 40 gün yas mı ilan edeceğiz....bence düşmeli ki birazcık senaristlerin yapımcıların aklı başına gelmeli..fazla para kudurtmuşbu adamları...cıvıtmaya başladılar....

doğruya doğru polat şımardı onu diziden çıkarın yetenekli bir sanatçı bulun diziye tarihi rekor kırar :))

Başka zaman olsa sıra ve shareye bakarsın, şimdi reytinge bakacağın tuttı. Üşenmemiş bir de en az reyting aldığı bölümü koymuş

vallahi bunu yazacagını bildim ama cevabım hazır :)))) verdiğim sonuç alacagı reytinge yönelik .. sbt anlık reytingleri adı üztünde reytingleri veriyor o yüzde reytingleri kıyasladım. shareleri verseydi sbt shareleri kıyaslardım elde bu konuda veri yok ama shareler konusunda da tns de düşük çıkıyor kayıp şehir( çogu kanal d dizilerinde oldugu gibi) zaten..

Daha Monk ve Kahperengi de var. Kanal D'nin işi zor. Arka Sokaklar'ın performansı da önemli olur yeni yerleşim düzeninde. :)
Ama hamlelerinin tuttuğunu görüyoruz :) Yine güzel bir yerleştirme yapar. Monk eğer yeterince iddialıysa, zirve yarışına sokacaksa Cumartesi yayınlar. BBEB çok iyi aslında kanal olarak bence Kanal D'yi birinci yapıyor genellikle haftasonları. Monk için en uygun gün Cuma bence. Ama Arka Sokakların hatrı da büyük :D Eskiden olsa en azından Stata verirdi bazılarını şimdi yer yok :D

Bu arada şunu söylemeliyim ki, D Production: ÖBGZK, Yalan Dünya, Kayıp Şehir, BBEB falan gibi tutmayan tek yapım bile yapmadı bu sezon.

Eğer Monk ve İntikam da tutarsa, helal olaun derim. Zirve geçen defakı gibi bu defa da D Production'un olacak büyük ihtimalle

İşte arada böyle reklam olmayınca reytingler bóyle oluyor, kvp en yakin rakibini ikiye katlamış

yasin reklam olmasa diğer diziler reklama girse tabiki yükselecek ben bile yokluktan zap yaparken polatı gördüm tabi görmemle kapatmam bir oldu ama gördüm işte :))

yani bende reyting cihazı olsa beni bile seyirciden sayacaklar :))