Ordaydım zaten yoksa direkt yazardimsizi adab-ı muaşeret e davet ediyorum
+1
Orada sadece doğuş grubu kanalları var
kanal 7 de ne var20:00 - 20:15 ortalama #sbt#reyting 'leri; 1) KANAL7: 4.36 , 2) KANALD: 4.16 , 3) FOX: 3.69 , 4) ATV: 3.59 , 5) STAR: 2.83
kayıp şehir 4.16 reytingle başlamış çok iyi bir başlangıç bence , son durak filmide 2.83 reyting alarak diğer filmlere bakarsak kötü başlamış.
salako filminin gerçeği yaşanmış türkiyede ..adam karısıyla 3 yıl gerdeğe girememiş...gülcenmi ağlayacanmı ...adam 3 yılda sümbül ağa gibi olmuştur...Salako filmi şov yapıyor.
kanal 7 de ne var
yine kemal sunal sa bir tatil yapsa artık adam...
vadi özetinin özetinin reklamıydı.... özelden mesaj atcaktın myüzyıla daldın bizi unuttun..ortalam birbAŞalngıç oılmuyş her kanal eşit gibi
Kayıpşehir iyi başlasa ne olur vadi bu dilim 2 katlar özeti
Hacı sen KG'yi izledin mi? Perşembeleri TV'yi kapıyorsan KG günü yap perşembeleri dolu dolu geçiyor Sıkıntı yok...
şimdi açılıyor ama donuyor ara sıra...Daha neler yarabbim atv sitesinde canlı yayına bakarken KVP ye yakalandım...atv canlı yayın acılıyor bende...sitesinden bir daha girin deneyin.
vadi özetinin özetinin reklamıydı.... özelden mesaj atcaktın myüzyıla daldın bizi unuttun..
Son Durak'tan ne bekliyorsunuz yahu entel filmi. B grubu bile izlemez o filmi. A grubundan da azınlık izler. 😛
Kilo Gramkg ney kuzey güneymi nedir kg ??
AKK'ye yakalanmişssindir?şimdi açılıyor ama donuyor ara sıra...
bu espri 1 yıllık ban nedeni olmuyorsa batsın bu dünya😀d
Kilo Gram
Evet Kuzey Guney...