Adını Feriha Koydum'a şaşırdım.
Sanirim Emir'in Yolu'nda yer alan ve Çagatay'in fragmanlari vardi, banyoya girerken falan. Bu durumdan sikayetçi olmuslardir. Reyting arttirmak için Çagatay Ulusoy'un vücudu kullaniliyor diye.
Adını Feriha Koydum'a şaşırdım.
Emir'in Yolu olmasin..
Adını Feriha Koydum:736
bu rakamlar ekime kadaerki süre i,çin yani o dediğin olamaz
Sanirim Emir'in Yolu'nda yer alan ve Çagatay'in fragmanlari vardi, banyoya girerken falan. Bu durumdan sikayetçi olmuslardir. Reyting arttirmak için Çagatay Ulusoy'un vücudu kullaniliyor diye.
desdesderonun dizleri hep
dümbürlemek lazım onlarıilk iki benim dizilerim adamlar yememiş içmemeiş diziler arasındaki en kaliteli iki diziyi şikayet etmiş jurnalci dümbükler ))
dümbürlemek lazım onları
onlara kapak bile az gelir çanak anten paklar )
My düşmüş Bence başbakan Mynin her yerde kral olmasını istiyor. Bu düşüşü gördü ve eleştirmeye başladı
My düşmüş Bence başbakan Mynin her yerde kral olmasını istiyor. Bu düşüşü gördü ve eleştirmeye başladı
habu hafta firuze kanuni halvete girerse sikayetler uçar
hürremle gitmeli
bu hafta olay değişir bu sefer sülümanla pargalı birbirlerine mayışarak bakıyordu )
artık haremden kadın yok haremi kurcalamak yasak )
zaten taşlıcalı ile mustafa da şüpheli rüstem atlarla pek bir haşırneşir
o rüstemi arap atları kovalayıp yakalasa 85 reytingle tv tarihinin en muhteşem skoru elde edilir )
bence balıkesirin çılgın eşekleri my den şikayetçi olmalı büyük ataları rüsteme hakaret ediliyor dizide mihrimahla yan yana gösterilerek
oysa mihrimahla rüstem görücü usulüyle evlendi bunlar çok ayıp sahnelere imza atıyor )
attaan eşekten nasıl vazgeçtin mihrimahı duyunca